Shadow

Rivian går tilbake til skadedyrkontroll etter veggedyr funnet på anlegget


Rivian har ikke hatt noen enkel vei til volumproduksjon, og nå har anlegget i Normal, Illinois opplevd nok et hikke. Elbilprodusenten fant veggedyr i en gaffeltruck på fabrikken og har blitt tvunget til å hente inn skadedyrkontroll.

I en snakk med The Pentagraph bekreftet anleggets senior kommunikasjonssjef, Zach Dietmeier, at selskapet hadde mottatt rapporter om veggedyr på gaffeltrucken i det han beskrev som et isolert område av anlegget.

“Disse berørte lagene har blitt varslet,” sa Dietmeier. “Vi undersøker hver rapport og iverksetter passende tiltak i henhold til vår skadedyrkontroll.”

Les: NY-mann brenner tre biler mens han prøver å drepe veggedyr

Representanten sa også at Rivian har gjort en innsats for å sette i karantene og behandle de berørte gaflene og tar også forebyggende tiltak for å stoppe den videre spredningen av insektene. Som et resultat håndterer den andre gaffeltrucker og slepebåter, samt lasteskip, og planlegger å håndtere all lagringsplass ved anlegget innen slutten av måneden.

På Reddit hevdet en bruker fredag ​​25. november at anlegget hadde vært defekt i minst en uke. De hevdet da at Rivian ikke hadde håndtert saken riktig eller i tide.

«Jeg tenkte bare at de som jobber der burde få beskjed når de prøver å holde det stille og bare kaste søppelsekkene. [the forklift seats] for folk å sette seg ned,” skrev de. En annen ansatt, som snakket med Pentagraph på betingelse av anonymitet, uttrykte bekymring for muligens å bringe veggedyr inn i hjemmet.

“Ingen ønsker egentlig å ta med veggedyr hjem,” sa den ansatte. “Men jeg vet ikke hva som ville skje hvis noen tok med seg veggedyr hjem… Jeg tviler på at Rivian ville betale for desinfeksjon av personlige eiendeler.”

Bilprodusenten hevder imidlertid at anleggene er trygge og håndteres forsvarlig. Han oppfordret ansatte til å rapportere veggedyr og sa at han ville fortsette å undersøke rapporter etter hvert som de kom inn. Han advarte imidlertid mot spredning av feilinformasjon.