Shadow

Pest Posse TV annonserer augustprogram


Innholdet som tilbys av Pest Posse i august er i tråd med oppdraget om å være “en pålitelig kilde for opplæring og informasjon som fagfolk innen skadedyrbekjempelse (PMPs) trenger for å skjerpe ferdighetene sine og få kunnskap.”

Sjekk ut TV Pest Posse-serien for august:

Arkivert:

  • 1. august: “The Story of the Most Trusted Pest Control Resource” var en direktesending som inneholdt gjestene Heather Gooch og Diane Sofranec, henholdsvis sjefredaktør og sjefredaktør for magasinet Pest Management Professional (PMP) til diskutere den rike historien og visjonen til publikasjonen, som vil feire sitt 90-årsjubileum i 2023.

Planlagt:

  • 8. august: Klimaendringer og skadedyrbekjempelsesindustrien
  • 11. august: Lær mer om Syngentas Advion WDG
  • 15. august: Sosiale nettverk og din bedrift
  • 22. august: Evolusjon av fuglebarrieren
  • 25. august: Lær om optisk gel
  • 27. august: Dagens PMP*
  • 29. august: Låser opp Smiths ryggsekk med variabel flyt

Tilgjengelig på nettstedet til Pest Posse, Pest Posse TV har ukentlig nytt videoinnhold – tips, teknikker, produktanmeldelser, opplæring og bransjeoppdateringer knyttet til skadedyrkontroll – for seere som registrerer seg gratis.

Basert i Santa Clara, California, tilbyr Pest Posse en pågående online og personlig opplæringsløsning, samt konsulentmuligheter for PMP-er.

Augusts Pest Posse Academy Express Training vil inneholde Culley Christensen fra The Pest Posse som gir en oversikt over Rockwell Labs EcoVia 3-i-1. Dette er et botanisk insektmiddel, miticid og soppdreper som er en vinnende kombinasjon av effektivitet og fleksibilitet. Den finner sted 9. august og vil være gratis for medlemmer av The Pest Posse.

* «Dagens PMP» sendes på Pest Posse TV den siste lørdagen i hver måned. Serien ble opprettet i samarbeid med PMP magazine, og sjekker inn med PMP Senior Editor Diane Sofranec om den siste utviklingen i skadedyrbekjempelsesindustrien og tar en sniktitt på hva som vil være i den siste utgaven.

Fortsett å lese