Shadow

Kaptein Marvel og X-Men slår seg sammen for å kjempe mot Brood fra februar 2023 • AIPT


Denne februar ser en ny crossover-historie mellom Captain Marvel og X-Me som vil sette heltene opp mot den beryktede romvesenstrusselen, Brood! Carol Danvers vil bli med Rogue, Gambit og Wolverine, med Gerry Duggans pågående X-Men-tittel som knytter seg til Captain Marvel fra februars X-Me #19. Buen vil se X-Men innse at til tross for deres beste innsats, er Brood fortsatt en stor trussel som må slås ned raskt og for godt.

Serien ledes av Kelly Thompson og Gerry Duggan, med artister som Sergio Davila, Javier Pina og Stefano Caselli.

Hør den siste episoden av vår ukentlige tegneseriepodcast!

“Jeg har hatt lyst til å skrive Brood og ha noen X-Men gjestestjerner siden vi startet dette CAPTAIN MARVEL-showet i 2019!” Thompson fortalte CBR i et nylig intervju. «The Brood var av bordet i lang tid på grunn av noen endringer i deres rolle i Marvel-universet – og det var til dels sant for X-Men også. Så det er veldig spennende å endelig samle alle i én historie – vår største Captain Marvel-historie til nå – det føles bra, vet du? Det er spesielt sant fordi The Brood virkelig er det [some] av Karols største fiender. [Considering] hvordan vi har presset kreftene hennes, hennes rolle i Marvel-universet og hennes dedikasjon til å være en helt – det føles som om det hele nærmer seg et hode.”

Historien vil utfolde seg i to historiebuer kalt “Revenge of the Brood” og “Lord of the Brood”, begge buene representerer en slags gjenforening da Captain Marvel og X-Men kjempet ved siden av hverandre i den originale Brood Sagaen av Chris Claremont . , Dave Cockrum og Paul Smith. Marvel antyder at ingen av sidene vil gå uskadd unna!

“The Brood er tilbake og de er dårligere enn noen gang,” forklarte Duggan. «X-Men må ta noen tøffe valg om deres skadedyrkontrolltjenester, og hva med Broo, den tidligere studenten ved X-Mansion vi trodde var Lord Of The Brood? Problemene er galaktiske og alle hender på dekk, inkludert Captain Marvel, Rogue, Gambit og Polaris. Se etter parasitter.”

Så hva handler Lord of the Brood om?

X-Men mottar et nødanrop fra verdensrommet og oppdager at galaksens Brood-problem ikke er så løst som de trodde! Da X-Mens beste venn Broo ble Brood King, fikk han muligheten til å kontrollere den ville rasen av romvesener han var en del av og veldig annerledes. Nå opplever han sitt eget mareritt-scenario – Brood dreper vennene hans og det er ingenting han kan gjøre for å stoppe det! Rogue Brood-fraksjoner har kommet på avveie, og det er opp til X-Men å finne ut hvorfor!

Så hva handler Revenge of the Brood om?

Carol Danvers er i en X-press-heis til sitt eget personlige helvete! Og Brood Empress er fast bestemt på å sørge for at kapteinen og alle vennene hennes når målet. Å redde laget deres og komme seg ut i live har alltid vært målet, men oddsen er mer stablet mot laget hennes enn Carol kan forestille seg. Overmannet og fanget i Broods bakgård, blir Captain Marvel og teamet hennes tvunget til å ofre en av sine egne. Men Brood slapp Carol gjennom klørne sine en gang før, og skapte dermed en av deres verste fiender. De vil ikke gjøre den feilen igjen.

Serien vil inneholde et gigantisk tie-in cover av Juan Frigeri som vil vises i Captain Marvel #46-48 og X-Men #19-21. Dette nye Captain Marvel/X-Men-eposet vil deretter avsluttes i Captain Marvel #49, hvor begge historiene kommer sammen i en galakseendrende finale! Sjekk ut omslagene nedenfor.

Kaptein Marvel og X-Men slår seg sammen for å stoppe Brood

For mer om denne nyheten, les den offisielle pressemeldingen nedenfor.

New York, NY – 14. november 2022 — De parasittiske rovdyrene kjent som Brood har returnert til Marvel-universet på en stor måte, og deres siste plan for å infisere kosmos vil være både Captain Marvel og X-Men’s verste mareritt!

Carol Danvers, som for tiden spiller på sidene i Kelly Thompsons anerkjente CAPTAIN MARVEL-serie, har vendt seg til stjernene for å svare på et nødrop, bare for å møte redsel i hendene på hennes hevngjerrige, gamle fiender – the Brood! Heldigvis for Captain Marvel vil hun ikke være alene! Ikke bare vil historien gjeste spille forskjellige X-Men, inkludert Rogue, Gambit og Wolverine, men Gerry Duggans pågående X-MEN-tittel vil knyttes til CAPTAIN MARVEL som starter i X-MEN #19 i februar. Sett sammen av kunstneren Stefano Caselli, vil buen se X-Men innse at til tross for deres beste innsats, forblir Brood en formidabel trussel som må slås ned raskt og en gang for alle.

Med tittelen Revenge of the Brood og Lord of the Brood, representerer de to buene en slags gjenforening da Captain Marvel og X-Men kjempet ved siden av hverandre i den originale Brood Saga av Chris Claremont, Dave Cockrum og Paul Smith. Det ikoniske eventyret forandret Captain Marvel for alltid da hun slapp løs sin binære form og så X-Men ofre noen av sine mest intense ofre til nå. Denne siste kampen med Brood vil gi det samme følelsesmessige slaget, og igjen, ingen av sidene vil gå uskadd unna!

I Lord of the Brood mottar X-Men et nødrop fra verdensrommet og oppdager at galaksens Brood-problem ikke er så løst som de trodde! Da X-Mens beste venn Broo ble Brood King, fikk han muligheten til å kontrollere den ville rasen av romvesener han var en del av og veldig annerledes. Nå opplever han sitt eget mareritt-scenario – Brood dreper vennene hans og det er ingenting han kan gjøre for å stoppe det! Rogue Brood-fraksjoner har kommet på avveie, og det er opp til X-Men å finne ut hvorfor!

I Revenge of the Brood er Carol Danvers i en X-press-heis til sitt eget personlige helvete! Og Brood Empress er fast bestemt på å sørge for at kapteinen og alle vennene hennes når målet. Å redde laget deres og komme seg ut i live har alltid vært målet, men oddsen er mer stablet mot laget hennes enn Carol kan forestille seg. Overmannet og fanget i Broods bakgård, blir Captain Marvel og teamet hennes tvunget til å ofre en av sine egne. Men Brood slapp Carol gjennom klørne sine en gang før, og skapte dermed en av deres verste fiender. De vil ikke gjøre den feilen igjen.

For å markere anledningen vil fremtidige utgaver av begge seriene inneholde et gigantisk tie-in cover av Juan Frigeri som vil vises i CAPTAIN MARVEL #46-48 og X-MEN #19-21. Dette nye Captain Marvel/X-Men-eposet vil deretter avsluttes i CAPTAIN MARVEL #49 hvor begge historiene kommer sammen i en galakseendrende finale!

“Jeg har hatt lyst til å skrive Brood og ha noen X-Men gjestestjerner siden vi startet dette CAPTAIN MARVEL-showet i 2019!” Thompson fortalte CBR i et nylig intervju. «The Brood var av bordet i lang tid på grunn av noen endringer i deres rolle i Marvel-universet – og det var til dels sant for X-Men også. Så det er veldig spennende å endelig samle alle i én historie – vår største Captain Marvel-historie til nå – det føles bra, vet du? Det er spesielt sant fordi The Brood virkelig er det [some] av Karols største fiender. [Considering] hvordan vi har presset kreftene hennes, hennes rolle i Marvel-universet og hennes dedikasjon til å være en helt – det føles som om det hele nærmer seg et hode.”

“The Brood er tilbake og de er dårligere enn noen gang,” forklarte Duggan. «X-Men må ta noen tøffe valg om deres skadedyrkontrolltjenester, og hva med Broo, den tidligere studenten ved X-Mansion vi trodde var Lord Of The Brood? Problemene er galaktiske, og alt er på dekk, inkludert Captain Marvel, Rogue, Gambit og Polaris. Se etter parasitter.”

Kan Captain Marvel og X-Men sette en stopper for galaksens største trussel? Finn ut av det ved å plukke opp både CAPTAIN MARVEL og X-MEN i løpet av de kommende månedene! For mer informasjon, besøk Marvel.com.

På salg 2/8

X-MEN #19

Skrevet av GERRY DUGGAN

Kunst av STEFANO CASELLI

Omslag av JUAN FRIGERI

På salg 15/2

KAPTEIN MARVEL #46

Skrevet av KELLY THOMPSON

Kunst av JAVIER PINA

Omslag av JUAN FRIGERI

På salg 3/8

X-MEN #20

Skrevet av GERRY DUGGAN

Kunst av STEFANO CASELLI

Omslag av JUAN FRIGERI

På salg 15/3

KAPTEIN MARVEL #47

Skrevet av KELLY THOMPSON

Kunst av SERGIO DÁVILA

Omslag av JUAN FRIGERI

Bli med i AIPT Patreon

Vil du ta forholdet vårt til neste nivå? Bli beskytter i dag for å få tilgang til eksklusive fordeler som:

  • ❌ Fjern alle annonser på nettstedet
  • 💬 Bli med i Discord-fellesskapet vårt hvor vi chatter om de siste nyhetene og utgivelsene fra alt vi dekker på AIPT
  • 📗 Tilgang til vår månedlige bokklubb
  • 📦 Få et fysisk handelsdokument levert til deg hver måned
  • 💥 Og mer!

Registrer deg i dag

Meld deg på vårt nyhetsbrev