Shadow

Vinner av Pure Pest BBB Torch Award


FOR UMIDDELBAR LØSLATELSE

Pure Pest mottar BBB TORCH-pris

St. Louis, Mo., 10. november 2022 – Pure Pest er en 2022 Better Business Bureau® (BBB®) TORCH Award-vinner for BBB som betjener østlige og sørvestlige Missouri og sørlige Illinois.

TORCH Awards hedrer bedrifter og veldedige organisasjoner som er et eksempel på høy etikk i deres behandling av kunder, ansatte og leverandører. Elleve virksomheter og to veldedige organisasjoner ble anerkjent i 2022.

“BBBB TORCH Awards anerkjenner selskaper og veldedige organisasjoner som er forpliktet til eksepsjonelle standarder og høy etikk,” sa Michelle Corey, president og administrerende direktør i BBB St. “Disse organisasjonene har virkelig omfavnet BBBs oppdrag om å fremme tillit i markedet på en eksemplarisk måte, og de er rollemodeller for andre bedrifter og ideelle organisasjoner i samfunnet.»

Pure Pest har levert skadedyrkontroll og desinfeksjonstjenester i St. Louis-området. Louis siden 1954, med betydelig vekst de siste årene.

“Teamet vårt hos Pure Pest er dedikert til å gjøre en ekstra mil for våre naboer, uansett tjeneste, omstendighet eller situasjon,” sier markedssjef Stephanie Brown. “Å vinne en BBB TORCH-pris bekrefter at vi gjør rett ved kundene våre og lever en av våre verdier, som er integritet.”

Vinnere av Pure Pest og andre TORCH Award-vinnere – sammen med to Student of Ethics Award-vinnere – ble anerkjent ved BBB TORCH Awards-mottakelsen og lunsjen torsdag 20. oktober på Four Seasons Hotel St. Forfatter Stephen MR Covey var hovedtaleren; Kelly Jackson, medanker for KSDKs kveldsnyheter, støttet arrangementet.

Dave Mungenast-familien av representanter var signatursponsor for BBB St. Louis TORCH 2022. Caleres og Nestlé Purina var sponsorer av Student of Ethics-arrangementet. Medvirkende sponsorer var AccuCare Home Health Care of St Louis, Ameren og Lewis Rice.

Kontaktinformasjon for ren skadedyrbekjempelse

PurePest.com

314-222-PEST

Om BBB

BBB er en non-profit, forretningsstøttet organisasjon som setter og opprettholder høye standarder for rettferdig og ærlig forretningsatferd. BBB-forbrukertjenester er gratis. BBB gir objektive råd, BBB forretningsprofiler for mer enn 5,3 millioner selskaper, 11 000 veldedighetsanmeldelser, tvisteløsningstjenester, varsler og pedagogisk informasjon om emner som påvirker markedets tillit. Besøk BBB.org for mer informasjon.

Mediekontakter
St. Louis: Chris Thetford, (314) 681-4719, [email protected]

Sarah Wetzel, (618) 972-8829, [email protected]