Shadow

5 tips for møter med lovgivere


Foto: rare/iStock / Getty Images Plus/Getty Images

Pest management fagfolk (PMPs) kan iverksette tiltak for å sikre at lovgivere i deres stater vedtar lover som vil være til fordel for dem og skadedyrindustrien. Det er like enkelt som å arrangere et møte.

Lovgivere ønsker muligheten til å møte sine velgere, menneskene de representerer og har makten til å holde dem i vervet velkommen.

For eksempel har Cincinnati, Ohio-baserte Scherzinger Termite & Pest Control invitert kongressrepresentanter og senatorer, samt lokale, statlige, fylke og byrepresentanter til sitt kontor, sier visepresident for innkjøp og markedsføring Eric Scherzinger.

“Vi snakker om viktigheten av små bedrifter i tillegg til å være en ressurs for dem når noe dukker opp som kan påvirke oss,” sier Scherzinger, som også er medlem av Professional Editorial Advisory Board for Pest Management (PMP EAB). “Å ha det forholdet til lovgivere er uvurderlig når du må møte dem om noe som er viktig for vår bransje.”

Han oppfordrer PMP-er til å møte sine representanter på alle nivåer. “En dag kan de stemme over en statsdekkende regning som påvirker virksomheten din, som plantevernmiddelforbudet,” legger han til.

Del kunnskapen din

Lovgivere og deres ansatte er kanskje ikke kjent med skaden som skadedyr forårsaker eller sikkerhetsprotokollene som PMP-er må følge ved bruk av plantevernmidler. Møt dem for å gi dem informasjonen de trenger for å ta informerte beslutninger når de skriver eller stemmer om skadedyrrelaterte lovforslag. Men det fungerer begge veier.

«Å kontakte de folkevalgte er ekstremt viktig for å utvikle relasjoner før du må be om hjelp med noe,» sier Kurt Scherzinger, ACE, president for Scherzinger Termite & Pest Control og også et PMP EAB-medlem. “På den måten, når du trenger deres hjelp, er de mer villige til å ta seg tid til å lytte siden du har blitt en pålitelig ressurs.”

Å utvikle en-til-en relasjoner har en positiv innvirkning. “Vi vil at våre regjeringsbeslutningstakere skal stole på oss og ser derfor til oss når problemer knyttet til vår bransje oppstår, og vi kan gi kloke tanker og veiledning under utviklingsstadiene av regelutforming,” sier Scott Steckel, strategisk utviklingsansvarlig, Plunkett’s. Skadedyrkontroll, Columbus, Ohio, og umiddelbar tidligere president i National Pest Management Association (NPMA).

FINN KOMFORTNIVÅET DITT

NPMA holder sitt Legislative Day-arrangement i Washington, DC, hvert år for å gi PMP-er en mulighet til å møte lovgivere og deres ansatte på kontorene deres på Capitol Hill – til tross for at bygningsstengninger på grunn av COVID-19 omplanerer disse møtene online. NPMA oppfordret også medlemmene til å møte lovgivere som er på sommerferie og tilbake i distriktene sine for å diskutere forebygging av plantevernmidler og få støtte for en statlig lov. Mange statlige og lokale skadedyrbekjemperforeninger arrangerer også møter med representanter, noe som kan hjelpe PMP-er til å føle seg vel.

“Ohio Pest Management Association arrangerer ofte middager med fem eller seks PMP-er og fem eller seks lovgivere for å skape et mer avslappet miljø for å bli kjent med lovgiverne som “vanlige mennesker” og bygge relasjoner med dem,” sier Brian Alonso, direktør for tjenester . Columbus skadedyrkontroll, Columbus, Ohio. “Å bygge disse relasjonene hjelper ikke bare med å gi en ekspert å kontakte før en avstemning spesifikt om skadedyrkontrollspørsmål, men vi har fått lovgivere til å kontakte oss om småbedriftsspørsmål.”

Bill Welsh, ACE, VP of Operations, Rose Pest Solutions, Troy, Mich., har møtt lovgivere i nesten ni år og er et verdsatt medlem av NPMAs State Policy Affairs Representatives (SPARs)-program. Hans tips for PMP-møte med lovgivere for første gang inkluderer:

  1. Ikke overdriv. Ring og si: ‘Jeg vil gjerne avtale, kom inn og introduser meg selv og samarbeid med deg.’ Så enkelt er det.
  1. Ikke vær nervøs. Første gang du møtes er du nervøs. Men du vil oppdage at etter at du har gjort det en eller to ganger, er det ikke så farlig fordi 99 prosent av menneskene du snakker med er veldig hyggelige.
  1. Ikke bruk industrisjargong. De vil ikke vite hva det betyr. Snakk med dem om hvordan skadedyrindustrien fungerer. Det er ikke annerledes enn hvordan du forklarer skadedyrbekjempelse til en kunde.
  1. Gjør deg tilgjengelig. Gi dem visittkortet ditt og la dem vite at de kan ringe deg hvis de trenger mer informasjon.
  2. Mål å jobbe sammen. Gjør dine synspunkter kjent, men ikke vær fiendtlig. Bygg et forhold der dere er på felles grunn og jobber sammen.

“Hvis vi kan få flere mennesker til å gjøre dette proaktivt i alle statlige lovgivere, ville vi vært så langt foran, både føderalt og over hele staten,” legger Welsh til. “Når de har en komponent foran seg, kommer de til å ta hensyn.”

Hvordan kontakte representantene dine

Hvis du ikke vet hvem som representerer distriktet ditt på statlig og føderalt nivå, vil et raskt Internett-søk gi navn, kontoradresser, telefonnumre og e-postadresser.