Shadow

Beste praksis for å identifisere og behandle termitter


Matt Remmen

Når det gjelder å håndtere termitter, er det viktig å ta et skritt tilbake. En kunde som ringer om et angrep vil vanligvis ha sett skadet treverk i en bestemt struktur. Før du dykker ned i å identifisere og håndtere den strukturen, bør du vurdere noen beste fremgangsmåter:

  • Se alle trekonstruksjoner på eiendommen. En kunde kan bare se skader på én struktur, men du bør inspisere alt treverket på eiendommen på steder som trær, gjerder, skur og dekk. Det er mange skadelige skadedyr
    tre, så det er viktig å gi eiendommen en grundig befaring.
  • Spør om nylige trekk og reiser. Å flytte og reise er populært nå. Hvis kunden eller en nabo nylig flyttet eller reiste med møbler, personlige eiendeler eller til og med en båt fra steder som Florida og California, er det mulig at de tok med seg tørre tretermitter, for eksempel. Å vite dette kan bidra til å gjøre identifiseringsfasen enklere.
  • Vær oppmerksom på konstruksjonen av bygningen. Når det ikke er merket av, kan WDO gjøre bygninger utrygge. Strukturen kan kreve mer enn behandling, og dette arbeidet kan omfatte detaljerte reparasjoner for å gjøre strukturen levelig.
  • Be om hjelp. Mellom inspeksjon, identifikasjon, produktvalg og påføring er det mye som går med til behandling av termitter. Sørg for å kontakte en distributør, universitetsentomolog eller annen ekspert hvis det er behov for assistanse gjennom hele prosessen.