Shadow

Yunas Musah erstattet av Johnny Cardoso for vennskapskamper før VMValencia-midtbanespiller Yunus Musah har trukket seg fra USAs herrelandslagsliste for et par kommende vennskapskamper, og blitt erstattet av Internacional-midtbanespiller Johnny Cardoso, kunngjorde det amerikanske fotballforbundet fredag.

Musah har blitt diagnostisert med en venstre lyskeskade som holdt ham ute av et par treninger denne uken, og vil sette ham på sidelinjen for helgens LaLiga-møte med Celta Vigo.

– Bonagura: Hva siste amerikansk liste antyder om VM-planer
– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Mens tilbaketrekningen vil være en skuffelse for den amerikanske manageren Gregg Berhalter, har Musahs form for klubb og land vært slik at hvis han er frisk, er plassen hans på verdenscuplisten sikker.

Cardoso, 20, har vært en gjenganger for det brasilianske Serie A-laget Internacional denne sesongen, med 17 ligakamper og scoret tre mål.

Han ble nevnt av Berhalter under torsdagens pressekonferanse som en spiller som har imponert til tross for at han gikk glipp av den første spillerlisten.

Berhalter sa: “Vi liker det han gjør. Laget hans gjør det veldig bra.” Nå skal Cardoso få sin sjanse.

Cardoso har spilt tre kamper for USA, den siste var i 1-0-seieren mot Bosnia-Hercegovina i desember 2021. Han var også en del av det amerikanske OL-laget som ikke klarte å kvalifisere seg til OL i 2020 i Tokyo.

USA skal spille mot Japan 23. september i Düsseldorf, Tyskland, og møter Saudi-Arabia i Murcia, Spania fire dager senere.Kilde