Shadow

Real Madrid ser på fri overgang for Inter-stjernen Milan Skriniar


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Real Madrid ser på fri overgang for Inter-stjernen Skriniar

Real Madrid planlegger å slå Paris Saint-Germain, Chelsea og Tottenham Hotspur til signeringen av Inter Milan-forsvarer Milan Skriniarifølge Football Insider.

Skriniar (27) har en kontrakt som utløper i 2023, og fremtiden hans i Inter er fortsatt i tvil da han ennå ikke har signert en ny avtale.

Den italienske siden har tidligere avvist bud på opptil 70 millioner euro for den slovakiske landslagsspilleren, men kan nå miste ham på en gratis overgang neste sommer.

Mens PSG har ledet jakten, er Tottenham-sjef Antonio Conte en stor fan av forsvarsspilleren etter deres to år sammen i San Siro og kan gjøre et trekk i januar. Men etter å ha klart å sikre Antonio Rudiger fra Chelsea på en gratis overgang forrige måned, planlegger Real Madrid et lignende trekk for etterspurte Skriniar.

LIVE BLOGG

09.24 BST: Liverpool, Manchester United og Real Madrid er allerede opptatt av å få Borussia Dortmund-stjernen Jude Bellinghammen nå er også Chelsea med i kampen, sier The Sun.

Bellingham, 19, er en av de beste unge midtbanespillerne i verden og vil koste rundt 120 millioner euro å signere.

Men Chelsea er klare til å konkurrere om signaturen hans med sine europeiske rivaler.

09.00 BST: Pep Guardiola sier han er «fornøyd» med Jack Grealishsine prestasjoner for Manchester City og har bedt den engelske midtbanespilleren om å ignorere støyen rundt sesongstarten.

Grealish, som signerte fra Aston Villa for 100 millioner pund i 2021, har blitt kritisert for en oppfattet treg start på den nye kampanjen og ble byttet ut etter 58 minutter av Champions League-kampen med Borussia Dortmund på onsdag med laget sitt under 1-0.

Guardiolas side kjempet til slutt tilbake for å vinne 2-1, men City-sjefen insisterer på at Grealish gjør mer enn nok og minnet 27-åringen om å stenge kritikerne ute.

– Jeg er ikke i tvil om ham, ikke i det hele tatt, sa Guardiola på en pressekonferanse fredag. «Jeg kjenner ham, og jeg er mer enn glad og fornøyd med det han gjør. Jeg vet ikke [if he listens to criticism]. Jeg snakker ikke om det, hvis de hører på alle kommentarene eller radioen.

“Det er mange ting utenom fotball, hobbyer og mange, mange ting de kan gjøre, jo renere og bedre. Du kan leve uten å høre på noe. Hvis du spilte bra og folk sier at du ikke spilte bra, gjør det ikke det om tre dager til har du en utfordring til å være lykkelig og gjøre det du må gjøre. Resten er ikke viktig.”

spille

1:22

Gab & Juls reagerer på Todd Boehlys kommentarer om at Mohamed Salah og Kevin De Bruyne blir utviklet i Chelsea-akademiet.

PAPIR SLADDER

Roma presser på Nicolo Zaniolo å signere en ny avtale, på grunn av frykt for at Juventus og Tottenham vil komme til å banke på igjen for midtbanespilleren, ifølge Calciomercato. Zaniolo, 23, som scoret åtte mål og ga ni assist på 42 opptredener i alle konkurranser for Giallorossi forrige sesong, tidligere uttrykt at han ikke hadde hastverk med å signere en kontraktsforlengelse, med hans nåværende avtale som utløper i 2024. Imidlertid er sportsdirektør Tiago Pinto ivrig etter at den italienske landslagsspilleren skal forplikte seg til sin langsiktige fremtid på Stadio Olimpico i et forsøk på å avskrekke sine Serie A-rivaler, med en ny avtale som angivelig forventes å vare til 2027.

Marcos Alonso har en muntlig avtale med Xavi Hernandez om å bli i Barcelona til 2024, ifølge Sport. 31-åringen ble med Blaugrana på en ettårskontrakt etter å ha forlatt Chelsea på fri overgang i sommer. Det er imidlertid ventet at venstrebacken fornyer kontrakten med ett år til på slutten av sesongen. Til tross for en imponerende preseason-visning fra 18-åringen Alejandro Baldesom senere ble belønnet med fire påfølgende LaLiga-starter foran kaptein Jordi AlbaAlonso har nå tatt over som førstevalg i venstreback-posisjonen, og debuterer for fullt i Champions League mot Bayern München.

AC Milan og Fiorentina leder interessen for å hente den unge FC Midtjylland-vingen Gustav Isaksen, melder Sky Sport Italia. De to italienske lagene hadde speidere som så på da 21-åringen scoret i en overbevisende 5-1-seier mot Lazio i Europa League. Midtjylland skal ha avvist et tilbud fra et Premier League-lag i sommer, men den danske U21-landskampen skal angivelig gå til Italia.

Leeds United kommer tilbake for PSV Eindhoven-vingen Cody Gapko i januar, skriver Eindhovens Dagblad. Det er rapportert at de to sidene kan komme til enighet for 23-åringen i vinterens overgangsvindu, ettersom £43 millioner antas å være nok til å sikre hans avgang fra Philips Stadion. Den nederlandske landslagsspilleren har fått en strålende start i Eredivisie denne sesongen, med syv mål og tre målgivende pasninger på seks kamper.

Kilde