Shadow

Yuki Tsunoda sier at Zandvoorts konspirasjonsteoretikere trenger en MR


MONZA, Italia — Yuki Tsunoda sa at Formel 1-fans som tror at hans pensjonisttilværelse fra den nederlandske Grand Prix var en konspirasjon orkestrert av Red Bull, må få hjernen undersøkt.

Tsunodas bisarre stopp under løpet førte til en løpsendrende Virtual Safety Car-periode som ga Red Bulls Max Verstappen en pit-stop med et mye mindre tidstap enn ett under normale racingforhold.

AlphaTauri er juniorantrekket i Red Bull F1-programmet, og misbruket laget mottok fikk det til å gi ut en uttalelse om de “fornærmende” insinuasjonene som ble fremsatt.

På spørsmål om han kan forstå hvorfor fans kan ha slike teorier, sa Tsunoda: “For det første vil jeg ikke vite det! Jeg bryr meg ikke.

“Jeg vil spørre hvordan hjernen din er skapt, hvordan hjernen din ser ut, skann MR og se hva som er galt. Det er morsomt hvordan de lager en historie. Red Bull Racing og AlphaTauri er et helt annet lag, vi er i Italia, de er i Storbritannia. Vi konkurrerer på et helt annet felt.”

FIA, motorsportens styrende organ, har bekreftet AlphaTauris vurdering om at Tsunodas bil hadde hatt et terminal differensialproblem.

“Det er morsomt at fans er veldig glade for å alltid lage en historie. Det er bare et superenkelt faktum at det var et problem i bilen, og vi har bekreftet at det var et differensielt problem.

“For å være ærlig, en sprø, sprø historie. Jeg fikk også en god mulighet til å score poeng, så det er ingen grunn til å hjelpe Max, vet du?

“Jeg vet ikke at Max kjørte i P1 eller P2. Jeg bryr meg ikke om Red Bull Racing fordi jeg bare fokuserer på jobben min.”

Red Bulls strategisjef Hannah Schmitz ble også sendt overgrep på sosiale medier, til tross for at AlphaTauri har sin egen løpsstrategi og kontrollerer sine egne løp helt uavhengig.

Regjerende verdensmester Max Verstappen sa at det er frustrerende det

“Jeg synes generelt at det bare er latterlig,” sa Verstappen om teoriene.

Han la til: “Disse tingene burde ikke en gang skje. For det første er det latterlig å tenke på slike ting. Hvorfor tror du i det hele tatt at det er mulig i denne sporten? Også at enkeltpersoner blir hatet på, er utenfor meg. , hvordan kan du gjøre det.”

Verstappen sa at sosiale medier-selskaper må gjøre mer for å stoppe støtende meldinger som sendes.

“Det er problemet når du lar alt være åpent på sosiale medier, alle kan si hva de vil. Jeg tror det må være mye mer adressering på hat, og det virker som disse selskapene legger litt fokus på det, men ikke nok.

“Du kan opprette andre kontoer og fortsette. Hvis de blokkerer IP-adressen din kan du gå et annet sted. Folk er smarte nok til å komme seg rundt det. Definitivt må de finne en løsning for det. Selvfølgelig vokser sosiale medier og jeg synes det er et flott verktøy å ha, men noen deler av det er ganske negativt.”Kilde