Shadow

William Byron vinner pole i lørdagens kvalifisering på HomesteadHOMESTEAD, Florida — William Byrons playoff-press vil starte fra det ideelle stedet søndag. Han vant stangen i lørdagens kvalifiseringsrunder på Homestead-Miami Speedway, og snudde i en runde på 32,454 sekunder.

Det var 0,049 sekunder foran andre sluttspillspiller Bell. En annen sjåfør som fortsatt er i sluttspillet, Chase Elliott, starter tredje.

“Hvor som helst i den topp 10 er et bra sted å starte her,” sa Byron, som fikk sesongens første pol og den åttende i karrieren.

Blant de andre førerne som fortsatt er i sluttspillet: Ryan Blaney starter 13., Hamlin 14., Logano 17., Briscoe 19. og Chastain 20.

De fleste sjåfører forventer ikke å se mye sammenheng mellom kvalifisering og hva som vil skje over 267 runder på søndag.

“Bilen kjører enormt annerledes og linjene er forskjellige rundt racerbanen også,” sa Bell. — Det er helt to forskjellige dyr.

Komfort i hjemmet

Daniel Suarez er fra Mexico, ikke Miami, men han føler hjemmet denne helgen på et sted hvor de fleste snakker i det minste litt spansk og den latinske smaken er omtrent overalt.

“Alt starter, vil jeg si, å kjøre til racerbanen,” sa Suarez. “Hvis du slår på radioen og du begynner å snu stasjoner, er alt på spansk. Så kommer vi til racerbanen og de fleste sikkerhetsfolkene snakker spansk. Så energien føles bare annerledes, og de får meg til å føle meg som hjemme. Og det føles veldig fantastisk.”

Det er ikke uvanlig for Suarez å gå på spor og høre mye spansk – han siterte Texas og “hvert eneste løp på vestkysten” som slike lokaliteter.

“Jeg føler meg virkelig mer som hjemme når jeg kommer til steder som dette,” sa Suarez. “Og jeg vet at det kommer til å være mange fans som snakker til meg på spansk og kommer med noen meksikanske flagg. Vi har mye støtte og det er noe jeg liker veldig godt.”Kilde