Shadow

West Ham signerer Paqueta fra Lyon for klubbrekordavgift


West Ham United har signert midtbanespiller Lucas Paqueta fra franske Lyon for en klubbrekordavgift, den Premier League-klubben sa på mandag.

Finansielle detaljer ble ikke avslørt, men britiske medier sa at West Ham betalte en startavgift på 36,5 millioner pund (42,76 millioner dollar) med potensielle 14,4 millioner pund i tillegg for overføringen av brasilianeren som signerte en femårig avtale med en ett- års opsjon.

– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Den avgiften ville overskygge £45 millioner West Ham betalte for den franske spissen Sebastien Haller i 2019.

“Jeg er ekstremt glad for å være her. Jeg håper det er begynnelsen på en hyggelig reise. Jeg håper tiden min her er vellykket,” sa Paqueta i en uttalelse.

“Sist sesong hadde West Ham en veldig god sesong, og jeg håper de fortsetter å nyte flere og flere gode sesonger i min tid i klubben. Jeg er spent på å trekke på meg West Ham-skjorten og vise fansen hva jeg kan, hjelpe lagkameratene mine og klubben.”

West Ham endte på sjuende forrige sesong under manager David Moyes, men har slitt med å komme i gang i den nye kampanjen for å sitte på 16. plass etter fire kamper.

“Han er en spiller jeg har beundret langveisfra i veldig lang tid, og selvfølgelig så vi ham på nært hold i vår Europa League-kampanje forrige sesong,” sa Moyes.

“Han er en veldig talentfull fotballspiller, og selv om han vil trenge tid til å tilpasse seg Premier League, er vi glade for å legge til nok en bevist landskamp til troppen vår.”

West Ham tar neste imot Tottenham Hotspur i ligaen onsdag.

Kilde