Shadow

Valencia vs. Atletico Madrid – Fotballkamprapport – 29. august 2022


Antoine Griezmann kom fra benken for å gi Atletico Madrid en 1-0-seier i LaLiga i Valencia på mandag da Diego Simeones lag kom tilbake fra sitt uventede hjemmetap mot Villarreal for åtte dager siden.

Atletico ligger på sjette plass på seks poeng, tre bak lederne Real Madrid og Betis og ett etter Barcelona, ​​Villarreal og Athletic Bilbao.

Griezmann scoret vinneren i det 66. minutt, assistert av andre innbytter Thomas Lemar.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Lemar gjorde et fint individuelt løp fra venstre sidelinje og fant sin Frankrike-lagkamerat Griezmann på kanten av feltet, som dunket inn et skudd som ble avverget på baksiden av forsvareren og forbi den hjelpeløse keeperen.

Med nysigneringen Edinson Cavani på tribunen, var Valencia den bedre siden i første omgang og trodde de hadde åpnet scoringen da den 19 år gamle amerikanske midtbanespilleren Yunus Musah satte et fantastisk skudd fra lang hold i det 24. minutt.

Men etter en langvarig VAR-gjennomgang ble målet utelukket på grunn av en feil fra Mouctar Diakhaby på Joao Felix i oppbyggingen.

Rett før pause fikk Thierry Correia innledningsvis rett rødt kort for en felling på Atleticos Alvaro Morata.

Men dommer Guillermo Cuadra byttet til gult etter å ha sjekket VAR-opptakene.

“Det jeg ikke liker er mangelen på kriterier. Vi vet aldri når dommerne vil eller ikke vil bruke VAR, og det er virkelig frustrerende,” sa frustrert Valencia-manager Gennaro Gattuso til Movistar Plus.

Etter pause tok Simeone inn Griezmann og Lemar og Atletico tok kontroll over kampen.

“Vi hadde ikke kampen under kontroll, men vi hadde mange sjanser til å score, tre klare muligheter som ble nektet av målvakten deres, som var med på å holde oss til bare ett mål,” sa Simeone til Movistar Plus.

“Vi slet med å komme inn i rytmen, men Lemar og Griezmann kom inn og ga oss mer ro til å innføre gameplanen vår sent i kampen.”

Atletico møter Real Sociedad borte på lørdag, mens Valencia tar imot Getafe på søndag. (Rapportering av Fernando Kallas, redigering av Pritha Sarkar)Kilde