Shadow

VMs 101 mest minneverdige øyeblikk: Lionel Messis fantastiske 2018-mål


Av Doug McIntyre
FOX Sports Soccer Writer

Redaktørens notat: Med 2022 FIFA verdensmesterskap nå offisielt 101 dager unna, teller FOX Sports ned de 101 mest minneverdige verdenscupøyeblikkene. Hver dag mellom nå og avspark av den første kampen i Qatar 20. november vil vi avsløre et annet minne fra verdenscuphistorien. Nedtellingen begynner med Lionel Messisitt mål mot Nigeria i 2018.

Hvis Lionel Messis første berøring ikke tar pusten fra deg, gjør hans andre det.

Det er 13 minutter inn i Argentinas siste gruppespillkamp i 2018, og med Albiceleste som kommer etter en 3-0 ydmykelse av Kroatia fem dager tidligere, må de slå Nigeria for å nå knockoutstadiet.

Presset på Messi har bygget seg opp. Planetens beste spiller er poengløs gjennom to kamper. Han må gjøre noe. Nå.

Så gjør han det på et øyeblikk: Éver Banega leverer en lang luftpasning bak Nigerias forsvar som en streikende Messi legger seg med venstre lår. Før ballen treffer bakken, dytter han forsiktig til høyre med innsiden av venstre fot, og skaper akkurat nok plass mellom ham og Super Eagles-forsvarer Kenneth Omeruo til å sette opp skuddet, som han behørig sprenger forbi keeper Francis Uzoho med sin svakere høyre. bein.

Lionel Messis mirakel: nr. 101 | Mest minneverdige øyeblikk i FIFA verdensmesterskapshistorie

Lionel Messis mirakel: nr. 101 |  Mest minneverdige øyeblikk i FIFA verdensmesterskapshistorie

Med utgangspunkt i nr. 101 på de 101 mest minneverdige øyeblikkene i FIFA verdensmesterskapshistorie, bryter Jenny Taft Lionel Messis mål for Argentina mot Nigeria i 2018 FIFA verdensmesterskap.

Argentina vant kampen og gikk videre. Og mens de ble eliminert av den endelige mesteren Frankrike i 16-delsfinalen, var Messis sublime mål kanskje turneringens beste.

En av de ledende fotballjournalistene i Nord-Amerika, Doug McIntyre, har dekket USAs herre- og kvinnelandslag ved flere FIFA verdensmesterskap. Før han begynte i FOX Sports i 2021, var han stabsskribent hos ESPN og Yahoo Sports. Følg ham på Twitter @Av DougMcIntyre.


Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.Kilde