Shadow

Muligheter florerer | SportsEngine


“Ikke bare drar de akademisk nytte, men også fra et sosialt, åndelig og atletisk perspektiv. De har muligheten til å representere skolen sin og få et godt grunnlag for resten av livet.»

Hvis American Collegiate Hockey Association var begrenset til en enkelt hashtag for å beskrive innvirkningen på spillet, ville det vært #Opportunity.

ACHA består av 531 lag på tvers av fem divisjoner, og gir en mulighet for mer enn 10 000 studentidrettsutøvere til å spille konkurransedyktig hockey ved høyskoler og universiteter i de nedre 48 delstatene mens de oppnår en grad.

Mannlige studenter konkurrerer for tiden på 60 lag på Div. I nivå, 240 lag på Div. II og 158 lag på Div. III. Kvinnelige studentutøvere går på skøyter på Div. I nivå (23 lag) og divisjon II nivå (50 lag).

Graden av dyktighet og engasjement er kjerneforskjellene mellom divisjonene. Uansett er hvert nivå svært konkurransedyktig, komplett med en mulighet til å vinne et nasjonalt mesterskap som starter 21. mars i Frisco, Texas.

GI MEG FRIHET

Liberty University er stolte av å kunne kreve et lag i hver divisjon av ACHA med mer enn 100 idrettsutøvere som balanserer et akademisk og atletisk liv på Lynchburg, Va., skolen.

“Vi startet med ett herrelag, og etter hvert som hockeyen vokste, var vi i stand til å vokse sammen med det,” sa Kirk Handy, visepresident og atletisk leder for klubbidretter i Liberty. “I 2006 bygde vi vårt eget anlegg på campus, og det var egentlig der de flere nivåene startet.”

LaHaye Ice Center har ikke bare vært en faktor for å øke ACHA-deltakelsen, men er en katalysator for å bygge en hockeykultur på campus.

“Det er en flott mulighet for Liberty-studenter å se flott college-hockey på campus,” sa Handy. – Det er et levende publikum. Vi har vært i stand til å vokse hockeykulturen i Lynchburg.»

Muligheten til å spille konkurrerende hockey på kollegialt nivå mens du oppnår en grad går ikke tapt for medlemmer av Liberty Flames.

“Det er stort å kunne gi studentene denne muligheten,” sa Handy. “Ikke bare drar de akademisk nytte, men også fra et sosialt, åndelig og atletisk perspektiv. De har muligheten til å representere skolen sin og få et godt grunnlag for resten av livet.»

UNDERVISNING PÅ LINDENWOOD

Ved Lindenwood University tror hovedtrener Rick Zombo på å forberede spillerne sine på livet etter at deres skoledager er fullført.

“Lindenwood bygget sin påmeldingsbase ved å tilby idrettslag og gi en levedyktig mulighet for utdanning,” sa den tidligere NHL-spilleren som ble trener. «Påvirkningen av å ha gode spillere betyr at du har drevne spillere og at de utmerker seg i klasserommet. Det er svært viktig for mitt hockeyprogram at vi kjører en 3.0-standard. Det karaktersnittet er det det handler om når det gjelder å fullføre i tide og ha en JOBB etter en BA. Det er alt.»

Skolen i St. Charles, Mo., er for tiden vertskap for et herrelag på Div. I og II nivåer og planer om å legge til et ACHA kvinnelag for å gå sammen med NCAA Div. Jeg kvinnelag.

Under en gjenforeningsfeiring av Lindenwoods 2009 ACHA Div. I National Championship team tidligere denne sesongen, var en påminnelse om betydningen av opplevelsen av å spille college-hockey tydelig ved antall spillere som returnerte og en vurdering av deres nåværende suksesser.

“Vi hadde 17 gutter som kom tilbake fra hele landet og forskjellige samfunnslag. Å ha 17 retur var helt fantastisk,” skrøt Zombo.

STOR ERFARING

Ligger i et av de hotteste hockeymarkedene, både bokstavelig og billedlig, har Grand Canyon University i Phoenix skapt atletiske og akademiske muligheter for studenter ved ACHA Men’s Div. II og III nivåer og Div. Jeg nivåer etter bare tre års eksistens.

Og neste sesong skal herrelagene hoppe til Div. I og II.

“Da vi startet dette programmet, hadde vi en femårig byggeplan basert på hva jeg visste at universitetet kunne gjøre og hvordan området vårt tiltrekker spillere på grunn av vårt unike klima for å spille collegehockey. Vi klarte å treffe den (planen) og vokse kontinuerlig, sier Danny Roy, hovedtrener og direktør for hockeydrift ved GCU. “Hvert år har vi kontinuerlig vokst og vært mer suksessrike med å få inn sterkere spillere.”

Et nytt partnerskap med AZ Titans ungdomsprogram tar sikte på å få GCU-spillere sertifisert som USA Hockey-trenere. GCU studentidrettsutøvere fungerer som mentorer for ungdomsspillere og gir dem det fremtidige målet om å ha muligheten til å spille etter videregående.

“Det er over 500 ACHA-skoler i landet, og mange ungdomshockeyspillere eller Arizona high school-spillere forstår ikke det,” sa Roy, som la til at GCUs klubbidrettsprogram er den største klubbidrettsavdelingen i landet.

“ACHA-skoler gir en større elevopplevelse. Vi prøver å gi en opplevelse på universitetsnivå ved GCU, men vi trener bare tre dager i uken, så spillerne våre har god tid til å få skolearbeidet gjort, nyte campus og alt annet Arizona har å tilby.»

INGEN GYLLEN BLITS I PANEN

Den fortsatte veksten av ACHA gir utvidede muligheter, og slik er tilfellet ved Kent State University (Ohio). Deltar for tiden i ACHA Div. I action vil Golden Flashes legge til et D-III-lag i sesongen 2019-2020.

“Vi gir 25-27 nye muligheter for studenter til å komme til Kent State og spille hockey,” sa nåværende Div. Jeg trener Jim Underwood. “Universiteter har gjort studier som korrelerer retensjon og kognitive fordeler ved sport og utdanning. Det er de store opplevelsene som et annet hockeylag kan gi disse elevene. Det lar dem være deres “beste jeg” mens de er på campus.”

Blant erfaringene med høy effekt Underwood listet opp var lederskap, sunn livsstil, tidsstyring og ekte arbeidserfaringer.

«Vi er sikre på modellen vi har, og å bruke den modellen vil fungere; slik at våre student-idrettsutøvere kan lykkes i klasserommet og lykkes på isen,” sa Underwood.

Uansett hvilken ACHA-medlemsskole en elev ser på, er mulighetene uendelige.Kilde