Shadow

VMs 101 mest minneverdige øyeblikk: Japans omtenksomme fans


Av Doug McIntyre
FOX Sports Soccer Writer

Redaktørens notat: Hver dag mellom nå og avsparket til den første kampen i 2022 FIFA verdensmesterskap 20. november avslører vi et annet minne fra verdenscuphistorien. Nedtellingen fra 101 fortsetter med Japans gjennomtenkte fans på Russland 2018.

En hær av renholdere bevæpnet med søppelsekker og løvblåsere stiger ned på de søppelstrødde tribunene ved avslutningen av enhver VM-kamp – hold en fest for titusenvis av mennesker, og de kommer til å legge igjen et rot.

Med mindre de er japansk fotballfans.

Etter at Yuya Osakos mål i andre omgang ga Blue Samurai en 2-1-seier over Colombia i begge lands første gruppespillkamp i 2018, marsjerte de japanske supporterne gjennom seteradene, og plukket opp det søppelet som hadde blitt etterlatt.

Japanske fans tar fandom til neste nivå: nr. 95 | Mest minneverdige øyeblikk i FIFA verdensmesterskapshistorie

Japanske fans tar fandom til neste nivå: nr. 95 |  Mest minneverdige øyeblikk i FIFA verdensmesterskapshistorie

Når de kommer inn på de 95 mest minneverdige øyeblikkene i FIFA verdensmesterskapshistorie, fra verdensmesterskapet i 2018, er det de japanske fansen som blir sent og ryddet opp på stadion etter en av kampene.

Gesten av respekt og ansvar ble hyllet over hele verden. Japans fans fikk gjenta treningen utover første runde takket være laget deres, som gikk videre til knockout-stadiet foran Polen og Senegal.

En av de ledende fotballjournalistene i Nord-Amerika, Doug McIntyre, har dekket USAs herre- og kvinnelandslag ved flere FIFA verdensmesterskap. Før han begynte i FOX Sports i 2021, var han stabsskribent hos ESPN og Yahoo Sports. Følg ham på Twitter @Av DougMcIntyre.


Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.Kilde