Shadow

TeamUnify deltar i Scottish Swimming Nationals 2022


Etter nesten 2 hele år med å være borte fra Scottish Nationals på grunn av COVID, var TeamUnify-teamet glade for å være tilbake på Scottish Summer Meet sammen med alle utøverne og tilskuerne. Konkurransen fant sted i Aberdeen Sports Village i Aberdeen, Skottland, og involverte de fleste klubber i Skottland som konkurrerte mot hverandre om topplasseringene i deres region.

TeamUnify-teamet vårt, inkludert Alex Marks, Kylie Anderson, Travis Smith og Bryon Lindsey, ble invitert til å delta på arrangementet og fikk muligheten til å samhandle med svømmeklubber over hele Skottland. Noen av disse klubbene er nåværende TeamUnify-kunder, som vi elsket å ta igjen. For andre var vi ivrige etter å demonstrere kraften i svømmeadministrasjonsprogramvaren vår – inkludert noen av nye funksjoner for administrasjon av svømmeskoleklasser.

TeamUnify Booth skotsk svømming

Teamet vårt var på treffet fredag ​​15. juli og lørdag 16. juli, og begge dagene var ekstremt travle. Vi tilbrakte helgen med potensielle svømmeklubber som tok seg tid til å lære hvordan TeamUnify kan hjelpe klubbene deres, og nåværende kunder som er ivrige etter å lære mer om hvordan de kan maksimere fordelene med deres nåværende løsning.

Noen temaer som klubbene var mest glade for å lære om, inkluderte elektronisk behandling av betalinger, coachingverktøy, organisering av online møter, kommunikasjon og mye mer. Uansett klubbens situasjon, var de opptatt av å lære mer om hvordan vi kunne hjelpe. Det var flott å være tilbake der ute og betjene klubbene i samfunnet vårt.

Skotsk svømmebasseng

TeamUnify-teamet er veldig takknemlig for mulighetene Swim Scotland ga oss, og vi ser frem til fremtidige anledninger hvor vi kan samhandle og bygge relasjoner med svømmemiljøet.Kilde