Shadow

Christian Pulisic fremtid: Man United er interessert i låneavtale for USMNT, Chelsea-spissen


Manchester United har spurt om et lån til Chelsea og USA-spissen Christian Pulisic, har kilder fortalt ESPN.

United jakter på forsterkninger etter å ha fått sin dårligste start på en Premier League-sesong og vaklet i jakten på flere spillere, inkludert Adrien Rabiot og Frenkie de Jong.

– Etter Musks spøk, hvilke andre milliardærer kunne kjøpe United?
Rangering av hver overføring mellom store seks klubber
Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Pulisic har dukket opp som et mulig mål etter at United kontaktet Chelsea for å undersøke om de ville være villige til å la USMNT-landskampen forlate Stamford Bridge.

Pulisic (23) har to år igjen av kontrakten. Ifølge kilder har han blitt frustrert over den begrensede spilletid.

Han var innbytter i begge Chelsea-kampene så langt denne sesongen, med opptredener på totalt 30 minutter. I en skaderammet kampanje forrige periode startet Pulisic bare 13 Premier League-kamper.

Det er uklart om Chelsea vil tillate Pulisic å slutte seg til en innenlandsk rival, med Newcastle United også antatt å overvåke situasjonen, selv om kilder har indikert at de er mer sannsynlige for å være åpne for et lån i stedet for en permanent overgang.

Kilder antyder også at Juventus har uttrykt interesse, mens Atletico Madrid skal ha blitt koblet til et trekk for Pulisic, som er opptatt av å sikre mer regelmessig fotball foran VM.

Chelseas vilje til å gjøre forretninger vil også bli påvirket av deres evne til å få en erstatter. Etter å ha gått glipp av Raphinha, som kom til Barcelona fra Leeds United, har de latt Timo Werner slutte seg til RB Leipzig og Romelu Lukaku for å returnere til Inter Milan, begge på lån.

Callum Hudson-Odoi forventes også å dra, så Pulisics sjanser for et trekk kan delvis hvile på Chelseas jakt på Anthony Gordon og Pierre-Emerick Aubameyang.

Everton har så langt avvist to tilbud fra Chelsea på Gordon – det første på 40 millioner pund, før de avslo et forbedret bud på 45 millioner pund – mens samtalene fortsetter med Barcelona om et bytte for Aubameyang.Kilde