Shadow

VMs 101 mest minneverdige øyeblikk: Ett, to, tre gule kort


Av Doug McIntyre
FOX Sports Soccer Writer

Redaktørens notat: Hver dag mellom nå og avsparket til den første kampen i 2022 FIFA verdensmesterskap 20. november avslører vi et annet minne fra verdenscuphistorien. Nedtellingen fra 101 fortsetter med dommerens tellefeil.

Hva er den verste dommertabben i verdenscuphistorien?

Maradona’s Hand of God tar sannsynligvis førstepremien. Nigel de Jongs Kung fu-spark mot Xabi Alonso i 2010-finalen, som dommer Howard Webb kun ga et gult kort for, er også der.

Det samme er en feil fra en annen engelsk ref. I Tyskland i 2006 viste Graham Poll den kroatiske forsvarsspilleren Josip Šimunić tre gule kort før han sendte ham av gårde på stopptid for kroatene gruppe F-finalen mot Australia.

Det var det siste VM-spillet. han ba om å ikke bli vurdert for fremtidige turneringer på grunn av sin uforglemmelige feil.

Kan du få tre gule kort?

Kan du få tre gule kort?

Josip Šimunić ble berømt tildelt tre gule kort da Kroatia tok imot Australia.

En av de ledende fotballjournalistene i Nord-Amerika, Doug McIntyre, har dekket USAs herre- og kvinnelandslag ved flere FIFA verdensmesterskap. Før han begynte i FOX Sports i 2021, var han stabsskribent hos ESPN og Yahoo Sports. Følg ham på Twitter @Av DougMcIntyre.


Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.Kilde