Shadow

VM for kvinner 2023 uavgjort


USA og England kan møtes i finalen i 2023 FIFA verdensmesterskap for kvinner etter å ha blitt plassert på hver sin side av braketten i lørdagens trekning.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Holderne USWNT har blitt trukket mot Vietnam og Nederland, med gruppen fullført av en av de interkontinentale sluttspillvinnerne (Kamerun, Thailand eller Portugal), mens europamesterne England møter Danmark, Kina og en annen av sluttspillvinnerne (Chile, Haiti eller Senegal) .

New Zealand møter Norge i åpningskampen av turneringen 20. juli, med vertskap for Australia som spiller sin første kamp mot Irland senere samme dag.

– 2023 verdensmesterskap for kvinner med full brakett og kampoppsett

USWNT vil spille alle gruppekampene sine i New Zealand, med hovedtrener Vlatko Andonovskiare mot Vietnam i åpningskampen for gruppe E på Eden Park, Auckland lørdag 22. juli. USWNT møter deretter Nederland 27. juli og avslutter mot sluttspillvinnerne på 1. august Vinnerne av det interkontinentale sluttspillet blir kjent i februar når lagene møtes i New Zealand som en testbegivenhet for finalen.

England, hvis gruppe er basert i Australia, må vente med å finne ut hvem de åpner mot samme dag, og ta opp mot sluttspillvinnerne i gruppe D på Lang Park, Brisbane. Trener Sarina Wiegman leder deretter laget sitt mot Danmark 28. juli og Kina 1. august.

England slo USA 2-1 da de to lagene møttes på Wembley Stadium tidligere denne måneden; de vil ikke være i stand til å møte hverandre i utslagsrundene i verdenscupen før finalen.

2023 FIFA verdensmesterskap for kvinner arrangeres i ni byer i Australia og New Zealand mellom 20. juli og 20. august, med finalen på Stadium Australia i Sydney med 83 500 kapasitet.

GRUPPE A
New Zealand
Norge
Filippinene
Sveits

GRUPPE B
Australia
Republikken Irland
Nigeria
Canada

GRUPPE C
Spania
Costa Rica
Zambia
Japan

GRUPPE D
England
Gruppe B sluttspill (Chile, Haiti eller Senegal)
Danmark
Kina

GRUPPE E
forente stater
Vietnam
Nederland
Gruppe A sluttspillvinnere (Kamerun, Portugal eller Thailand)

GRUPPE F
Frankrike
Jamaica
Brasil
Gruppe C sluttspill (kinesisk Taipei, Panama, Papua Ny-Guinea eller Paraguay)

GRUPPE G
Sverige
Sør-Afrika
Italia
Argentina

GRUPPE H
Tyskland
Marokko
Colombia
Sør-KoreaKilde