VfL Bochum vs. Bayern München – Fotballkamprapport – 21. august 2022

Sadio Mane scoret to ganger da Bayern München raserte VfL Bochum 7-0 søndag, Bundesliga-mesterne beholdt sin perfekte start på sesongen 2022-23.

Bayern er to poeng foran på toppen med ni poeng på tre ligakamper, og har nå scoret en ligarekord på 15 mål på sine tre kamper selv om toppspissen Robert Lewandowski forlot denne sesongen for å bli med Barcelona.

– Notatbok: Innsidehistoriene fra verdensfotballen
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Bayern gikk på en smell i første omgang, og scoret fire ganger på 38 minutter for å drepe kampen.

“Vi setter ingen grenser for oss selv og prøver å levere slike prestasjoner også,” sa Bayern-trener Julian Nagelsmann.

“Energien for øyeblikket i laget var ikke alltid der på en slik måte forrige sesong. Det er noe veldig behagelig å vite. I andre omgang prøvde vi fortsatt å vinne kampen og stivne våre spill.

“Alle spillere spilte veldig bra. Det blir ikke lett å velge et lag for neste helg.”

Gjestene tok ledelsen i fjerde minutt gjennom Leroy Sane med sitt første angrep i kampen, og nysigneringen Matthijs de Ligt kom på noten med sin første innsats noensinne på mål for Bayern, og headet inn et hjørne ved den andre stolpen. 25.

Kingsley Comans skudd fra kloss hold etter at Bochum ikke klarte å klarere like etter en halvtime førte til 3-0 og alt, men satte spillet utover tvil, før Mane fullførte vanviddet i første omgang med sitt andre mål for sesongen – et lavt mål. skutt fra en stram vinkel i det 42. minutt.

Bayern lettet på gassen etter pause, men den senegalske landslagsspilleren la til en ny med straffe på timen.

Cristian Gamboa, under press fra Sane, scoret et selvmål, og satte ytterligere elendighet på vertene som så innbytter Serge Gnabry få det til å se så enkelt ut da han dundret inn et lavt skudd utenfor stolpen til 7-0.