Shadow

Man United vurderer et nytt tilbud på 100 millioner euro-vurdert Ajax-spiss


Manchester United vurderer å gi et forbedret tilbud på Ajax-vingen Antony, har kilder fortalt til ESPN.

United har allerede sett et bud på 80 millioner euro avvist av den nederlandske siden, som har fortalt United-sjefene at de bare vil vurdere en økonomisk pakke verdt nærmere 100 millioner euro.

Alt du trenger å vite om Casemiro
– Casemiro-avgiften er den nest største noensinne for en spiller over 30 år
– Notatbok: Ten Hags bekymringer over De Gea
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Kilder har fortalt ESPN at United ikke har gitt opp å signere brasilianeren, delvis fordi han har gjort det kjent for Ajax at han ønsker å flytte til Old Trafford.

22-åringen ble utelatt fra troppen for 1-0-seieren over Sparta Rotterdam søndag etter å ha informert klubben om at han “ikke følte seg 100% klar til å spille.”

United har informert Ajax om at de tenker på å komme med et nytt tilbud, men har også gitt beskjed om at de har andre alternativer da de ser ut til å styrke Erik ten Hags spisslinje.

Kilder har fortalt ESPN at en rekke spillere fortsatt blir overvåket, inkludert Christian Pulisic, Cody Gakpo og Marcus Thuram.

Chelsea, ifølge kilder, er motvillige til å sende Pulisic til United på grunn av frykt for at de vil styrke en rival mens PSV Eindhoven insisterer på at de ikke vil gå i dialog om en avtale for Gakpo før etter Champions League-kvalifiseringskampen med Rangers på onsdag.

Gakpo, 23, representerer et billigere alternativ enn Antony, selv om PSV sannsynligvis vil kreve et tilbud på mer enn €50 millioner inkludert tillegg.

I mellomtiden har kilder fortalt ESPN at United er klar til å fullføre Eric Baillys utlån til Marseille neste uke. United har akseptert et sesonglangt lånetilbud for Elfenbenskystens forsvarsspiller som vil se Marseille betale hele lønnen hans.

Kilder har fortalt ESPN at avtalen også inkluderer en opsjon på å kjøpe neste sommer, noe som vil bli en forpliktelse til å gjøre avtalen permanent, hvis visse vilkår oppfylles, for eksempel at Bailly spiller et visst antall kamper eller Marseille kvalifiserer seg til Champions League.Kilde