Shadow

Chelsea vil ikke få panikk på overgangsmarkedet etter tap for Leeds United


Chelsea-manager Thomas Tuchel nedtonet behovet for å signere nye spillere etter et 3-0-tap i Leeds United i Premier League søndag, og sa at hans nåværende lag kunne ha vunnet kampen.

Tuchel har tidligere sagt at Chelsea var ute etter å styrke rekkene sine før slutten av overgangsvinduet, med en sentral forsvarsspiller og en spiss som prioriteres, men ville ikke ty til panikkkjøp.

– Chelsea-vurderinger: Mendy får 3/10 etter hyl mot Leeds

Til tross for signering av Senegal-forsvareren Kalidou Koulibaly fra Napoli, har Chelseas baktropp sett flere avganger enn ankomster ettersom Antonio Rudiger og Andreas Christensen begge har forlatt klubben.

“Overgangsperioden er fortsatt åpen og den blir senere og senere, og vi må fokusere på det vi har og hva vi kan gjøre,” sa Tuchel til journalister etter kampen i Leeds.

To mål i løpet av fem første halvminutter førte til en 2-0-ledelse for vertene, og Chelsea, som avsluttet med 10 mann, klarte ikke å takle intensiteten.

“Alt gikk bra. Jeg tror fortsatt vi kan vinne med dette laget i Leeds. Det er mer vår feil enn noen andres æren,” sa Tuchel.

Han la til at han ikke var sjokkert over at nederlaget kom etter en sterk prestasjon mot Tottenham Hotspur, som Chelsea spilte 2-2 med sist søndag.

“Det er ingen tid til å bli sjokkert. I 20 minutter gjorde vi det. Men så gjorde vi ting som kostet oss dominansen og sjansen til å skape flere sjanser,” la Tuchel til.

“Men likevel, vi inviterte ikke til press eller skapte sjanser. Vi var ikke under press eller i kaos.”Kilde