Verdensmesterskapets 101 mest minneverdige øyeblikk: Mexicos monumentale seier mot Tyskland

Av Doug McIntyre
FOX Sports Soccer Writer

Redaktørens notat: Hver dag mellom nå og avsparket til den første kampen i 2022 FIFA verdensmesterskap 20. november avslører vi et annet minne fra verdenscuphistorien. Nedtellingen fra 101 fortsetter med Mexicos massive seier over Tyskland i 2018.

Hvis det var én kamp El Tri ikke skulle vinne i dette verdensmesterskapet, var det deres åpningskamp i gruppespillet mot den forsvarende mesteren Tyskland. Realistisk sett var det beste Mexico-fansen kunne håpe på uavgjort. Med påfølgende møter i første runde mot Sør-Korea og Sverige, kan et poeng mot Die Mannschaft pluss seier over koreanerne være nok til å sende Mexico til knockout-fasen for den syvende turneringen på rad uavhengig av hva som skjedde mot svenskene.

Men Juan Carlos Osorios side sjokkerte planet-futbolen ved å sikre en 1-0-opptur på Chucky Lozanos mål i første omgang. Seieren står som Mexicos kanskje beste VM-resultat.

El Tri topper Die Mannschaft

Chucky Lozano overrasker Tyskland under 2018 FIFA World Cup.

Det var også tilbakebetaling for Frankrike ’98, da El Tri var mindre enn 20 minutter fra kvartfinalen før han ble eliminert etter to sene tyske streiker. Nok en seier i deres andre konkurranse i 2018 sørget for at El Tri gikk til 16-delsfinalen, men sjokkeren mot Tyskland endte opp med å bli avgjørende da Mexico slapp sin første rundefinale 3-0.

Mexico fortsatte med å tape mot Brasil i sin neste kamp, ​​deres syvende tap på knockout-etappen på rad. Men for minst én natt var El Tri på toppen av verden.

En av de ledende fotballjournalistene i Nord-Amerika, Doug McIntyre, har dekket USAs herre- og kvinnelandslag ved flere FIFA verdensmesterskap. Før han begynte i FOX Sports i 2021, var han stabsskribent hos ESPN og Yahoo Sports. Følg ham på Twitter @Av DougMcIntyre.

Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.