Shadow

Atletico Madrid-sjef Diego Simeone ber om at overgangsvinduet stenges tidligere


Diego Simeone har bedt om å stenge overgangsvinduet for sommeren tidligere etter at en rekke Atletico Madrid-spillere ble koblet til flyttinger fra klubben med sesongen allerede i gang.

ESPN rapporterte tidligere denne uken at Atletico-spissen Matheus Cunha var et mål for Manchester United mens Alvaro Morata også hadde blitt tilbudt til Premier League-gigantene.

– Notatbok: Innsidehistoriene fra verdensfotballen
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Joao Felix ble koblet til en overgang til Old Trafford av den spanske avisen Marca denne uken, mens det har vært spekulasjoner om fremtiden til Antoine Griezmann, Yannick Carrasco, Marcos Llorente og Renan Lodi.

“Det ville vært bra for ledere [if the window closed earlier],” sa Simeone lørdag på en pressekonferanse i forkant av Atleticos LaLiga-kamp med Villarreal.

«Jeg vet ikke om agenter og klubber!

“For oss ville det vært bra å starte med spillerne vi har og vite at de vil være med hele året, eller i det minste med en pause i januar. [the market] holder seg åpen, alt dette [speculation] skjer.”

Atletico imponerte i sin første kamp for sesongen på mandag, med Morata som scoret to ganger – og Griezmann la til en tredje fra benken – i en 3-0 seier på Getafe.

Simeone har fem angripere å velge mellom, med Juventus’ beslutning om ikke å gjøre Moratas låneflytting permanent, noe som betyr at den spanske spissspilleren slutter seg til Felix, Griezmann, Cunha og Angel Correa i Atletico-troppen.

Morata og Felix startet kampen på Getafe, med Griezmann, Cunha og Correa som innbyttere i andre omgang.

“Vi er bare så vidt i gang,” sa Simeone på spørsmål om Morata og Felix var i sin beste form noensinne.

“Det er for tidlig å si. De hadde en god pre-season, og de er modne. Vi vil at de skal fortsette, fra og med i morgen.”

Manageren var mer tvetydig da han diskuterte fremtiden til Griezmann, som nå er inne i det andre året med et toårig lån fra Barcelona og ser ut til å spille en dypere rolle.

“Han er tilpasningsdyktig fordi han har godt syn og han jobber hardt,” sa Simeone om posisjonsbryteren.

“Det lar oss spille med en annen angrepsinnstilt spiller. La oss håpe han blir med oss. Vi vet alle hvor mye jeg elsker ham og hvor viktig han er for klubben og laget.”Kilde