Shadow

Verdenscupens 101 mest minneverdige øyeblikk: Tim Howard setter redningsrekord


Av Doug McIntyre
FOX Sports Soccer Writer

Redaktørens notat: Hver dag mellom nå og avsparket til den første kampen i 2022 FIFA verdensmesterskap 20. november avslører vi et annet minne fra verdenscuphistorien. Nedtellingen fra 101 fortsetter med Tim Howards utrolige prestasjon mot Belgia.

Tid etter tid, Belgia sin Kader av angripere på hele planeten brøt den amerikanske baklinjen. Gang på gang var den amerikanske målvakten Tim Howard der for å snuse bort faren.

Howard var den eneste grunnen til at USMNT hadde noe håp om å stjele et opprør mot en av 2014 World Cup dark horses på vei inn i ekstraomganger i deres åttendedelskamp i Brasil. Han hadde allerede gjort 11 redninger – flere av dem spektakulære – på det tidspunktet for på egenhånd å beholde sitt overmatchede lag i turneringen.

Kevin De Bruyne og Howards Everton-lagkamerat Romelu Lukaku slo til slutt 35-åringen mot slutten av den første ekstra 15-minutters økten, men Howard gjorde fire stopp til før det var over for å avslutte med 16 totalt. Det var det meste i en enkelt VM-kamp siden FIFA begynte å holde oversikt i 1996, og det knuste den gamle rekorden på 13 satt i 1978 av Ramón Quiroga fra Peru.

Ikke rart Howard ble kåret til kampens mann til tross for USAs 2-1-tap.

Tim Howard setter redningsrekord

Tim Howard setter redningsrekord

Tim Howard satte VM-redningsrekorden for USA mot Belgia i 2014.

En av de ledende fotballjournalistene i Nord-Amerika, Doug McIntyre, har dekket USAs herre- og kvinnelandslag ved flere FIFA verdensmesterskap. Før han begynte i FOX Sports i 2021, var han stabsskribent hos ESPN og Yahoo Sports. Følg ham på Twitter @Av DougMcIntyre.


Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.Kilde