Shadow

Overgangsprat – Ajax ser på Chelseas Hakim Ziyech når Antony nærmer seg Manchester United-trekket


Sommerens overgangsvindu går mot fristen 1. september, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Ajax vil at Ziyech skal erstatte Antony

Med Manchester United nær ved å sluttføre en avtale for AntonyAjax Amsterdam sikter mot Chelsea-vingen Hakim Ziyech å erstatte brasilianeren, ifølge Daily Mail.

Ziyech forlot Amsterdam-klubben for å slutte seg til Chelsea i 2020, men har siden slitt med å få en plass i Thomas Tuchels lag.

Dette har bare forverret seg etter at Raheem Sterling kom til Blues, og den marokkanske spilleren har blitt koblet til en flytt borte flere ganger gjennom dette overgangsvinduet. Han møter også konkurranse fra slike som Mason Mount, Kai Havertz, Christian Pulisic og Callum Hudson-Odoi i minutter.

Med tanke på at 26 minutter fra benken i 3-0-tapet mot Leeds United er all tiden Ziyech har fått råd denne sesongen, er det sannsynlig at Ajax ikke trenger å bruke nærmere de 38 millioner pundene de mottok for to år siden.

Antony, 22, er angivelig desperat etter å gjenforenes med tidligere Ajax-sjef Erik ten Hag på Old Trafford, og kilder har fortalt ESPN at Eredivisie-klubben nå har akseptert et tilbud på 95 millioner euro med ytterligere 5 millioner euro i tillegg.

Sao Paulo-ungdomsproduktet ble utelatt fra Ajax’ kampdag for å møte Utrecht på søndag, det virker som om ting kan utvikle seg raskt når overgangsfristen nærmer seg.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

– Juventus har så langt ikke klart å komme til enighet med Paris Saint-Germain for Leandro Paredes og har identifisert Aston Villas Douglas Luiz som reservealternativ, melder Sky Sports Italia. Det kan også være en trio av avganger i Torino, med Arthur ønsket av klubber i Premier League, Ligue 1 og Portugisisk Liga, Nicolo Rovella satt til å bli med Monza på lån og mange forespørsler kommer inn for lån av Nicolo Fagioli.

– Stade Rennais håper å signere Lens midtbanespiller Seko Fofana før overgangsfristen, melder L’Equipe. Lens er fast bestemt på at de ikke vil at Fofana skal forlate, og at det vil kreve et massivt tilbud for dem å vurdere en flytting, mens midtbanespilleren har innrømmet at han har alternativer.

Fabrizio Romano har rapportert at Lyon angripende midtbanespiller Lucas Paqueta har fullført medisinsk behandling før en overgang til West Ham United. David Moyes’ side venter nå på resultatene mens brasilianerens advokater sjekker kontrakten, og Hammers håper å få avtalen 100% fullført på mandag.

– Mens de sluttfører et trekk for Schalke 044-er Malick ThiawCalciomercato har rapportert at AC Milan også er ute etter å hente Wolfsburg midtbanespiller Aster Vranckx på lån. Et møte skal holdes på mandag for å avgjøre om Bundesliga-antrekket vil være åpent for å låne ut 19-åringen, og Atalanta presser også på for å signere ham.

– Toulouse-vinger Nathan N’Goumou er satt til å bli med i Bundesliga-antrekket Borussia Mönchengladbach, ifølge Sky Sports Deutschland. 22-åringen forventes å ha en medisinsk behandling på mandag før han signerer en langtidskontrakt og fullfører flyttingen, som vil være verdt rundt 8 millioner euro.

Kilde