Shadow

Paul Pogba svarer på bror Mathias ‘avsløringstrusler mot Juventus-stjernen Kylian Mbappe


Juventus og Frankrikes midtbanespiller Paul Pogba reagerte på trusler fra broren Mathias om å komme med «avsløringer» om karrieren.

Mathias Pogba, som har spilt profesjonell fotball i flere land, men nå er uten klubb, la søndag ut en video på Instagram der han snakker fire språk (fransk, spansk, engelsk og italiensk) og leser en forhåndsskrevet melding der han lovet å komme med «store avsløringer» om Paul Pogba og hans agent og advokat Rafaela Pimenta, samt Paris Saint-Germain-spissen Kylian Mbappe.

Paul Pogba sa i en uttalelse søndag: “De nylige erklæringene til Mathias Pogba på sosiale medier er dessverre ikke en overraskelse. De kommer etter trusler og forsøk på utpressing fra en organisert gjeng mot Paul Pogba.”

“Dette har blitt henvist til de aktuelle myndighetene både i Italia og Frankrike for en måned siden.”

Kilder fortalte ESPN at en etterforskning pågår angående truslene mottatt av Pogba, som sies å være alvorlige.

Mathias Pogba, 32, er en gratis agent etter at han forlot den franske fjerdedivisjonssiden Belfort i april. Han har også gledet seg over perioder i en rekke andre klubber over hele Europa.

“Hele verden fortjener å vite visse ting, slik at publikum kan bestemme om [Paul Pogba] fortjener virkelig beundring, respekt, sin plass i Frankrike-laget, hvis han er en tillitsfull person og verdt å representere verdens ungdom, arbeiderklasseområder og store merkevarer, sa Mathias Pogba lørdag.

Han kritiserte også “integriteten og profesjonaliteten” til Pimenta, som han sa Juventus-midtbanespilleren anser som “som en andre mor.”

Paul Pogba, en verdenscupvinner med Frankrike i 2018, forlot Manchester United i sommer og kom til Juventus på en gratis overgang. I en tidligere periode i Juve fra 2012 til 2016 vant han fire Serie A-titler.Kilde