Shadow

Verdenscupens 101 mest minneverdige øyeblikk: Jurgen Klinsmanns fantastiske film


Av Doug McIntyre
FOX Sports Soccer Writer

Redaktørens notat: Hver dag mellom nå og avsparket til den første kampen i 2022 FIFA verdensmesterskap 20. november avslører vi et annet minne fra verdenscuphistorien. Nedtellingen fra 101 fortsetter med Jurgen Klinsmanns uforglemmelige volley.

Det var like mye overraskelseselementet som den dristige henrettelsen.

Når vi ser reprise etter reprise, er det tydelig at de sørkoreanske forsvarsspillerne ikke vurderte muligheten for at den tyske spissen Jurgen Klinsmann, som fire år tidligere hadde hjulpet landet sitt med å vinne verdensmesterskapet for tredje gang, ville gjøre det som så ut som en rutinemessig pasningsmottak. med ryggen mot målet deres til et av de mest minneverdige målene i USA ’94 med en sving på hoftene.

Jürgen Klinsmanns berømte film: nr. 99 | Mest minneverdige øyeblikk i FIFA verdensmesterskapshistorie

Jürgen Klinsmanns berømte film: nr. 99 |  Mest minneverdige øyeblikk i FIFA verdensmesterskapshistorie

Sjekk ut det mest minneverdige øyeblikket nr. 99 i FIFA verdensmesterskapshistorie med Tysklands Jürgen Klinsmanns berømte film i verdensmesterskapet i 1994 mot Sør-Korea.

Med to koreanere bak seg ser det ikke ut til at Klinsmann har noe sted å gå når han former seg for å ta Thomas Hasslers firkantede ball langs gresset på den brennhete Cotton Bowl i Dallas. Men mannen som 20 år senere skulle trene amerikanerne i et verdenscup, visste hva han skulle gjøre.

Med utsiden av høyre støvel knipset Klinsmann den snurrende ballen opp i luften og, med et rundhusspark i karatestil, volleyet den forbi Choi In-young og inn i hjørnet av nettet til Taegeuk Warriors.

Det var en fantastisk kombinasjon av dyktighet og oppfinnsomhet.

En av de ledende fotballjournalistene i Nord-Amerika, Doug McIntyre, har dekket USAs herre- og kvinnelandslag ved flere FIFA verdensmesterskap. Før han begynte i FOX Sports i 2021, var han stabsskribent hos ESPN og Yahoo Sports. Følg ham på Twitter @Av DougMcIntyre.


Få mer fra FIFA World Cup 2022 Følg favorittene dine for å få informasjon om spill, nyheter og mer.


i dette emnet

  Sør-Korea Sør-Korea

Kilde