Shadow

Overføringssnakk – Chelseas Wesley Fofana går i stå mens Leicester holder ut for 80 millioner


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Rever holder ut for £80 millioner for Fofana

Chelsea har avtalt personlige vilkår med Wesley Fofanamen deres valg av midtstopper kan bli stoppet av Leicester Citys overgangskrav.

The Mail rapporterer at mens Thomas Tuchels side har gitt tilbud på 60 millioner pund og 65 millioner pund for 21-åringen, er ikke Foxes villige til å la den franske forsvareren dra for noe mindre enn 80 millioner pund.

Fofana er bare en av flere Leicester-spillere som ryktes å forlate King Power Stadium, med midtbanemaestro James Maddison angivelig på Newcastle Uniteds radar og Youri Tielemans blir sporet av Arsenal. Alle tre spillerne startet i lørdagens 4-2-tap mot Gunners, og det gjenstår å se om noen blir en del av Brendan Rodgers’ lag når overgangsvinduet stenger.

RB Leipzig midtstopper Josko Gvardiol har blitt utpekt som et potensielt alternativ hvis Chelsea og Leicester ikke kan bli enige om vilkårene for Fofana.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

PAPIR SLADDER

– Xavi Hernandez insisterte på det Frenkie de Jong er en «viktig» Barcelona-spiller etter lørdagens 0-0 uavgjort mot Rayo Vallecano, men det har ikke stoppet Metro fra å melde at den nederlandske landslagsspilleren er på vei til Manchester United. Utsalgsstedet sier at 25-åringen har fortalt sine Barca-lagkamerater at han sannsynligvis vil flytte til Old Trafford.

– Manchester City vil ikke bare signere Anderlechts venstreback Sergio Gomezmen vil også spille for Arsenal Kieran Tierney. Det er ifølge Mail, som sier at Pep Guardiolas side ennå ikke har lagt inn et formelt bud på den skotske landslagsspilleren, men de «overvåker situasjonen».

Marcus Rashford sin Fremtiden i Manchester United er fortsatt overskyet med ulike rapporter som enten knytter angriperen til et trekk eller insisterer på at han blir værende. Sunday Times sier at Paris Saint-Germain ønsker at Rashford skal være den langsiktige partneren for Kylian Mbappe, mens Mail sier at Erik ten Hag ikke har noen interesse i å flytte England-stjernen videre.

Fabrizio Romano sier at Barcelonas Memphis Depay nærmer seg en overgang til Juventus. Samtalene er angivelig i «nøkkelfaser» ettersom den tidligere Lyon og Man United-mannen ser etter en vei ut av Camp Nou.

Kilde