Shadow

USMNTs Sergino Dest kan forlate Barcelona for Dortmund i Thomas Meunier-bytte


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Barcelona og Dortmund vurderer Dest-Meunier-bytte

Barcelona-forsvarer og amerikansk herrelandslag fast Sergino Dest kan bli innstilt på å slutte seg til Borussia Dortmund som en del av en bytteavtale for forsvarer Thomas Meuniermelder Sport.

Den katalanske siden planlegger etter sigende å bruke Dest, den ugunstige 21 år gamle høyrebacken, til å kjøpe tjenestene til den 30 år gamle belgiske landslagsspilleren, uten å betale Dortmunds prisantydning på 15 millioner euro. Byttet mellom lik og lignende vil også bety at tysk side ikke trenger å søke etter en erstatter så sent i overgangsvinduet.

Etter å ha mislyktes i å sikre en avtale med Chelsea for César AzpilicuetaBarcelona-manager Xavi leter fortsatt etter en høyreback å utfordre Sergi Robertomed Héctor Bellerín fra Arsenal og Juan Foyth fra Villarreal angivelig stilt opp som potensielle alternativer i siste liten hvis Bundesliga-klubben avviser deres forslag om å bytte bakspillere.

Kilder avslørte til ESPN forrige uke at Xavi møtte Dest og fortalte ham at han burde se etter spilletid andre steder. Dager senere, da han ble spurt om Dest, var Xavi klar med sin intensjon om å flytte USMNT-backen videre, og fortalte journalister at Dest “vet hva situasjonen er.”

– For å være ærlig, ønsket vi å signere Cesar Azpilicueta, og vi kunne ikke, så det er situasjonen, sa Xavi på en nylig pressekonferanse.

Meunier har vært i Dortmund siden 2020, men han er angivelig interessert i å forlate. Før det spilte han i Paris Saint-Germain i fire sesonger hvor han var en hyppig startende.

PAPIR SLADDER

– Chelsea har forlatt jakten på Wesley Fofana etter at Leicester City avviste et tredje bud på 70 millioner pund, skriver Sun. The Foxes avviste et gebyr på 60 millioner pund med mulige 10 millioner pund i tilleggsklausuler som ble oppfattet av Brendan Rogers side som uoppnåelige – Leicester krevde 85 millioner pund for den 21 år gamle forsvarsspilleren, som bare gjorde syv Premier Ligaopptredener forrige sesong etter å ha lidd av et brukket bein på førsesongen. Det er rapportert at Chelsea-manager Thomas Tuchel nå vil vurdere alternativer til den unge midtstopperen, siden hans side nylig ble koblet til Manchester Uniteds Harry Maguire.

– Everton er satt til å matche Newcastles bud på 30 millioner pund på Watfords Joao Pedro, ifølge Daily Mail. Den 20 år gamle spissspilleren, som har tre Premier League-mål på sitt navn, ser etter sigende en overgang til St. James’ Park, men Frank Lampards side ser etter å konkurrere med Magpies for den brasilianske landskampens signatur denne sommeren.

Trevoh Chalobah er Inter Milans prioriterte mål, ifølge Sky Sports Italia. De Nerazzurri er angivelig interessert i å sikre en låneavtale med Chelsea for den 23 år gamle forsvareren før han signerer andre overgangsmål: Francesco Acerbi fra Lazio og Manuel Akanji fra Borussia Dortmund. Til tross for at de angivelig har oppnådd en avtale med sine Serie A-rivaler om midtstopperen, sies det at den engelske U-21-landskampen fortsatt er i fokus for den italienske siden dette overgangsvinduet.

– RB Leipzig har avvist Bayern Münchens endelige bud på Konrad Laimer, melder Bild. Bundesliga-mesterne tilbød 24 millioner euro inkludert bonuser for den 25 år gamle midtbanespilleren, som inkluderte 2 millioner euro hvis de beholdt ligatittelen og ytterligere 2 millioner euro for å vinne Champions League. Den østerrikske landslagsspilleren, som går inn i det siste året av kontrakten sin, vil angivelig ikke signere en ny avtale med Red Bulls, og vil sannsynligvis slutte seg til Bayern på en gratis overgang sommeren 2023.

Callum Hudson-Odoi kan forlate Chelsea i sommer, ettersom Bayer Leverkusen øker interessen for 21-åringen, ifølge Telegraph. Den tyske siden vil henvende seg til Blues med en låneavtale for den engelske landslagsspilleren, ettersom kantspilleren ser ut til å bli erstattet av i Tuchels planer av den forestående ankomsten til Anthony Gordon fra Everton.Kilde