Shadow

San Diego Wave for å slå NWSL-rekord for enkeltkamper, avslører Alex Morgan


San Diego Wave har solgt i overkant av 27 000 billetter til sin 17. september-kamp mot Angel City FC, nok til å bryte National Women’s Soccer Leagues tilskuerrekord for en frittstående kamp.

Wave og USAs internasjonale forward Alex Morgan avslørte besøkstallene i et eksklusivt intervju med ESPN. Tallene ble også bekreftet av teamet.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– Fotball på ESPN+: FC Daily | Futbol Americas

Oppmøtet til kampen, åpningskampen som skal holdes på Snapdragon Stadium på det nye Mission Valley-campus ved San Diego State University, vil bryte den tidligere rekorden for et frittstående spill på 25 218, satt tilbake i 2019 i en kamp på Providence Park mellom kl. Portland Thorns og North Carolina Courage.

Målet nå er å oppnå et utsalg, som vil være over 32 000.

“Jeg tror det er et vitnesbyrd om kvinnefotball i USA og NWSL, og San Diego Wave og det vi bygger her,” sa Morgan til ESPN.

“Å se dette tallet i dag, akkurat nå, og bare å vite at vi kommer til å få utsolgt, det er bare en utrolig følelse fordi denne klubben har bestemt seg for å bryte oppmøtet til en enkelt kamp i ligahistorien. De har gjort det nå , men nå stopper ikke målene for denne klubben, og jeg er bare veldig stolt over å være en del av det.”

The Wave har hatt en imponerende utvidelseskampanje, og ligger for tiden på andreplass på ligatabellen, på poengnivå med førsteplassen Portland Thorns og tredjeplassen Houston Dash. Morgan har spilt en betydelig rolle i lagets suksess, og ledet ligaen med 12 mål.

«Ærlig talt, det er veldig vanskelig å overgå forventningene mine, men denne klubben og dette laget [have] gjort det, og jeg er veldig glad for å være en del av det,” sa Morgan.

“Jeg føler meg også veldig avgjort; bosatte meg hjemme, personlig, og jeg tror det har bidratt til suksessen min på banen. Så jeg tror totalt sett, det har bare vært en drømmestart for klubben. Men det er nå, kan vi opprettholde det og sikre en plass i sluttspillet og sørge for at vi fortsetter på denne oppadgående trenden?”

Kjemi kan være et problem for ekspansjonssider gitt at spillere som ikke er kjent med hverandre blir gruppert sammen for første gang. Men Morgan roste arbeidet laget gjorde under NWSL Challenge Cup. Spesiell ros gikk til innsatsen til president Jill Ellis, GM Molly Downtain og manager Casey Stoney, så vel som støttepersonalet for å få laget til å lykkes fra starten.

“Det er et enormt bevis på arbeidet som alle gjør bak kulissene, og sørger for at spillerne føler seg spreke, uthvilte, restituerte og klare for hver kamp i helgen, noen ganger en uke med tre kamper,” sa Morgan.

“Så det har virkelig vært mange bevegelige brikker satt sammen i en så akselerert tidslinje fordi vi er inne i vår første sesong og mange av disse klubbene er inne på sin 10. Så det er virkelig imponerende hvor raskt vi har klart å sette ting sammen.”

Det inkluderer det som vil finne sted 17. september. Morgan sa at hun har besøkt Snapdragon Stadium og har blitt imponert over det hun har sett, og kalte det “vakkert.” Men enda viktigere, etter å ha startet sin første sesong på den mindre Torero Stadium ved University of San Diego, vil den nye arenaen fungere som lagets hjem.

«Ikke ofte i min lange karriere har jeg vært i stand til å åpne et helt nytt stadion, og jeg vet at det er hjemmet til San Diego Wave, det er hjemmet til et fotballag for kvinner, hvor fans, uke ut og uke inn, dukker opp og har fanfestligheter rundt omkring. det,” sa Morgan. “Vi gjør mye for å bringe fansen ut til den første kampen, og jeg tror det kommer til å fortsette å bringe fansen tilbake.”Kilde