Shadow

Ronaldo, Aubameyang, De Jong, Dest blant spillere å se i den siste uken av overgangsvinduet


Slutten av overgangsvinduet er bare en uke unna, så hvilke spillere bør du holde øye med? Her er noen stjerner som sannsynligvis vil skape overskrifter før fristen 1. september kommer.

Cristiano Ronaldo, FW, Man United

Fallet fra den første XI for seieren mot Liverpool på mandag, vil Ronaldos fremtid fortsette å være gjenstand for debatt til han avklarer ting på den ene eller andre måten. 37-åringen ønsker å forlate United for å spille Champions League-fotball, men går tom for alternativer og tid. Kilder har fortalt ESPN at Ronaldo vil bli i United, men det er bekymringer for at hans negative holdning påvirker garderoben, og ting kan ta en vending når fristen nærmer seg.

Pierre-Emerick Aubameyang, FW, Barcelona

Aubameyang kom først til Barcelona i februar, etter at Arsenal-kontrakten hans ble sagt opp. Nå ønsker Barca å flytte ham videre for rundt 25 millioner euro slik at de kan registrere sin nye ankomst på 55 millioner euro Jules Konde under LaLigas lønnstak.

Chelsea er frontløperne og har vært interessert i en stund, men selv om Aubameyang angivelig er opptatt av å koble seg opp igjen med tidligere Borussia Dortmund-sjef Thomas Tuchel, er han 33 år gammel, så de blå vil være forsiktige med å bruke for mye for å signere ham .

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Frenkie de Jong, CM, Barcelona

De Jong har dominert overskriftene i sommer, men sagaen har siden blitt stygg. Midtbanespilleren reduserte allerede lønnen sin i oktober 2020, men kilder sa til ESPN at Barca vil at han skal gjøre det igjen (som siterer uregelmessigheter med sin nåværende kontrakt.) Barca har blitt enige om en avtale på €85 millioner med Man United, men De Jong skal angivelig ønske å spille. Champions League-fotball og nå har Bayern München og Chelsea snust rundt.

Spilleren skylder fortsatt €20 millioner i lønn, så en avtale om utgangen hans viser seg å være tøff, og det er sannsynlig at han kan ende opp med å bli hvis Barca kan avlaste andre spillere for å fikse lønnsproblemene deres. Noe manager Xavi forresten har det greit med.

Wesley Fofana, CB, Leicester

Fofana ble droppet fra Leicester-troppen sist helg vs. Southampton etter å ha gått glipp av en treningsøkt, og Foxes-sjef Brendan Rodgers sa at den 21 år gamle forsvarsspilleren «ikke er helt i den rette sinnstilstanden for øyeblikket for å spille». Chelsea har angivelig gitt tre overgangsbud på opptil 70 millioner pund, men Leicester vil ha minst 80 millioner pund og er ikke opptatt av å la ham gå. For den slags penger ser det ut til at Fofana enten får flyttet til Chelsea (i det som vil være et verdensrekordgebyr for en forsvarer), eller tvinges til å bli værende i minst seks måneder til.

spille

1:42

Herculez Gomez sier at et bytte til Man Utd ville vært enda verre for Sergino Dest enn å bli på benken i Barcelona.

Sergino Dest, FB, Barcelona

– Han vet hvordan situasjonen er. Xavis ord på en pressekonferanse sist helg var ganske brutale, og de antyder at Dest ikke har noen fremtid på Camp Nou. Kilder har fortalt ESPN at Barca ønsker å flytte ham videre, men tidligere interesse fra Chelsea. Atletico Madrid og Bayern München har avtatt.

Man United er fortsatt et alternativ for USMNTs internasjonale bakspiller, men tiden renner ut og Dest kan bli med Borussia Dortmund som en del av en bytteavtale for forsvareren Thomas Meunier for å sikre at han er på en god plass foran verdensmesterskapet. .

Lucas Paqueta, CM, Lyon

Newcastle har angivelig kommet med en rekke bud for å signere Leicester-midtbanespilleren James Maddison, som alle har blitt avvist, så de må rette oppmerksomheten et annet sted. Lyon-spilleren Paqueta kan være opptatt av å bli med brasilianerne Bruno Guimaraes og Joelinton på St James’ Park, men det kan kreve et bud på rundt 50 millioner euro for Ligue 1 å slippe ham.

Arsenal og PSG ble koblet til ham tidligere i vinduet, men interessen deres ser ut til å ha vendt seg andre steder.

Youri Tielemans, CM, Leicester

Med en kontrakt som går ut i 2023, kan Tielemans finne seg selv i sentrum av tingene når vinduet lukkes. Leicester vil ikke miste den 25 år gamle midtbanespilleren, som har vist seg å være klassespill siden han kom til Premier League i 2019, men hånden deres kan bli tvunget. Liverpool og Arsenal har blitt koblet til den belgiske landslagsspilleren og en redusert overgangssum på rundt 30 millioner pund kan være på kort.

Anthony Gordon, FW, Everton

Gordon er høyt rangert og har blitt sporet av Tottenham Hotspur og Newcastle United tidligere, men Chelsea ser ut til å være mest opptatt av å lande den engelske U21-vingen. Kilder har fortalt ESPN at de allerede har lagt inn to bud på opptil 45 millioner pund, selv om Everton angivelig holder ut for et gebyr på over 50 millioner pund. Etter å ha mistet Richarlison til Tottenham for £60 millioner tidligere i vinduet, kan Everton finne seg selv med mye penger å bruke og svært lite tid å bruke dem på.

Hakim Ziyech, FW, Chelsea

Ziyechs fremtid kan godt avhenge av om Man United kommer med et høyere tilbud enn deres avviste forsøk på 80 millioner euro for å hente Anthony fra Ajax. Hvis United lander Anthony, vil Ajax være opptatt av å bringe Ziyech tilbake til klubben han forlot for 44 millioner euro i 2020. 29-åringen vil ikke garantere den typen avgift nå, men kantspillerens exit fra Stamford Bridge vil etterlate et tomrom som kanskje må fylles av Gordon eller andre.

Rafael LeaoFW, AC Milan

Portugal-spissen fikk 14 mål og 12 assists fra 42 kamper på vei til den italienske tittelen forrige sesong og har nå plassert seg godt på radaren til Europas toppklubber. Fortsatt bare 23 år, Leaos potensial er høyt, og det har ført til at Real Madrid og PSG er interessert i å signere ham. Chelsea er de siste som har blitt koblet til et tilbud på 95 millioner euro, men det kan avhenge av deres andre inntekter denne sommeren.Kilde