Shadow

USMNTs Sergino Dest kan bytte Barcelona mot Dortmund med Thomas Meunier


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Barcelona og Dortmund vurderer Dest-Meunier-bytte

Barcelona-forsvarer og amerikansk herrelandslag fast Sergino Dest kan bli innstilt på å slutte seg til Borussia Dortmund som en del av en bytteavtale for forsvarer Thomas Meuniermelder Sport.

Den katalanske siden planlegger angivelig å bruke Dest til å kjøpe tjenestene til den 30 år gamle belgiske landslagsspilleren, uten å betale Dortmunds prisantydning på 15 millioner euro. Byttet mellom lik og lignende vil også bety at tysk side ikke trenger å søke etter en erstatter så sent i overgangsvinduet.

Etter å ha mislyktes i å sikre en avtale med Chelsea for César AzpilicuetaBarcelona-manager Xavi leter fortsatt etter en høyreback å utfordre Sergi Robertomed Hector Bellerín fra Arsenal og Juan Foyth fra Villarreal angivelig stilt opp som potensielle alternativer i siste liten hvis Bundesliga-klubben avviser deres forslag om å bytte bakspillere.

Kilder avslørte til ESPN forrige uke at Xavi møtte Dest og fortalte ham at han burde se etter spilletid andre steder. Dager senere, da han ble spurt om 21-åringen, var Xavi klar med sin intensjon om å flytte USMNT-backen, og fortalte journalister at han “vet hva situasjonen er.”

«For å være ærlig, ønsket vi å signere Azpilicueta og vi kunne ikke, så det er situasjonen,” sa Xavi på en nylig pressekonferanse.

Meunier har vært i Dortmund siden 2020, men han er angivelig interessert i å forlate. Før det spilte han i Paris Saint-Germain i fire sesonger hvor han var en hyppig startende.

LIVE BLOGG

12.25 BST: Ajax spiss Antony kunne ennå flytte til Manchester United, med Manchester Evening News som hevder at et nytt tilbud er nært forestående.

Antony, 22, er den nye United-manager Erik ten Hags mål nr. 1 i angrep, men Ajax har allerede avvist deres bud på €80 millioner.

United må kanskje komme tilbake med et tilbud på €100 millioner for å få brasilianeren, som har scoret 21 mål for Ajax siden han kom fra Sao Paulo for to år siden.

12.00 BST: Manchester United ønsker å beholde Cristiano Ronaldomen er det beste alternativet bare å løslate ham?

spille

1:59

Gab Marcotti og Rob Dawson oppdaterer om Cristiano Ronaldos fremtid etter at han ble stående på benken for Manchester Uniteds seier mot Liverpool.

11.29 BST: Leicester City fortsetter å kreve et verdensrekordgebyr for en forsvarer midt i Chelseas pågående interesse for Wesley Fofanahar kilder fortalt til ESPN.

The Blues har gitt tre tilbud på Fofana, hvorav det tredje var på 70 millioner pund og ble umiddelbart avvist av Leicester tirsdag.

Leicester verdsetter 21-åringen på samme nivå som Harry Maguiresom forlot klubben i 2019 for å slutte seg til Manchester United for 80 millioner pund – et tall som fortsatt står som det høyest betalte for en forsvarer noensinne.

Fofana ble utelatt fra Leicesters 2-1 hjemmetap mot Southampton sist helg, med manager Brendan Rodgers som innrømmet at franskmannen ikke var i riktig sinnstilstand til å spille. Han trener nå med klubbens under-23 og Rodgers bekreftet at han søker en rask løsning på situasjonen etter uker med spekulasjoner.

11.11 BST: Arsenal har blitt koblet til et trekk på 50 millioner pund for Wolves-vingen Pedro Netomen O Jogo sier at han ikke vil dra.

Neto, 22, har startet alle tre av Wolves’ Premier League-kamper så langt etter å ha pådratt seg en langvarig skade forrige sesong som gjorde at han savnet majoriteten.

The Gunners er opptatt av å erstatte Nicolas Pepemen Neto har kontrakt ut 2027, så ballen er veldig mye hos Wolves.

10.40 BST: Paris Saint-Germain midtbanespiller Leandro Paredes er på Juventus’ radar, ifølge Gianluca Di Marzio.

Paredes, 28, har spilt 117 kamper for klubben siden han flyttet fra Zenit Saint Petersburg i 2018-19, men han har falt ned i hakkeordenen i Paris.

Roma er også opptatt av å signere den argentinske landslagsspilleren ettersom manager Jose Mourinho vil ha en midtbanespiller etter Georginio Wijnaldum pådro seg en langvarig skade.

09.48 BST: Valencia nærmer seg signeringen av en 35 år gammel spiss Edinson Cavanisier Superdeporte.

Uruguay-spissen, som også er et mål for Villarreal etter å ha forlatt Manchester United på fri overgang i sommer, har angivelig blitt enige om en ettårsavtale med Valencia med opsjon på å forlenge med en sesong til. Klubben vil imidlertid ikke fullføre signeringen til Cavani før de har gått fremover Maxi Lopez og Marcos Andre.

Valencia har allerede styrket sin forsvarslinje ved å signere tyrkisk internasjonal Cenk Ozkacar på et sesonglån fra Lyon.

Ozkacar (21) spilte forrige sesong på lån hos belgiske OH Leuven fra Lyon, og det er en permanent mulighet inkludert i lånet.

“Jeg kommer hit på lån i et år, men jeg vil bli lenger,” sa Ozkacar. «Jeg må si at jeg også kom til Valencia CF pga [coach Gennaro] Gattuso, for å føle lidenskapen hans. Det var veldig viktig, og jeg er veldig motivert for å jobbe med ham. Jeg tror jeg er virkelig klar for denne utfordringen.”

09.23 BST: Spansk veteran midtbanespiller Juan Mata lytter til tilbud med hans potensielle flytting til Real Betis på vent, rapporterer Onda Cero.

Den Sevilla-baserte klubben er interessert i å signere Mata og nådde en muntlig avtale med den spanske landslagsspilleren, men avtalen har ennå ikke blitt realisert. Betis jobber med å redusere lønnsviljen sin og har ennå ikke registrert fem spillere — Luiz Henrique, Joaquin, William Jose, Guardado og Claudio Bravo.

Mata, 34, forlot Manchester United etter åtte år da kontrakten hans gikk ut i juni og er opptatt av å komme tilbake for å spille i LaLiga. Eks-Chelsea-spilleren var et rapportert mål for Real Sociedad og den tidligere klubben Valencia.

08.55 BST: Juventus har bestemt seg for å signere Marseilles Arkadiusz Milik i stedet for Barcelonas Memphis Depayifølge Sky Italy.

De Bianconeri har oppnådd en muntlig avtale med Marseille om å ta den polske internasjonale spissen på et sesonglangt lån med en permanent opsjon på €8 millioner inkludert i avtalen, og vil sette seg ned med spillerens agent for å nå personlige vilkår.

Milik har scoret 30 mål på 55 kamper siden han kom til Marseille i 2021 og spilte fem sesonger i Napoli før han begynte i den franske klubben.

Juve hadde håpet å signere Nederland-spissen Depay, men spillerens lønnskrav ble ansett som for høye. Depay er i samtaler med Barca for å få lov til å forlate denne sommeren som en gratis agent.

08.32 BST: Ander Herrera er på nippet til å forlate Paris Saint-Germain og returnere til Athletic Club etter å ha oppnådd en avtale om å si opp kontrakten hans, sier El Larguero.

Herrera, 33, forventes å ankomme Bilbao denne uken og signere en kontrakt med Athletic frem til juni 2024.

Den tidligere spanske landslagsspilleren hadde to år igjen av kontrakten med PSG. Han spilte tre sesonger for Athletic før han signerte for Manchester United i 2014.

08.11 BST: Fabrizio Romano melder at Bayer Leverkusen lukker en låneavtale for Chelsea-vingen Callum Hudson-Odoi.

Hudson-Odoi, 21, har falt ned hakkerekkefølgen på Stamford Bridge og vil ha mer spilletid. Han skal ha avslått to låneforslag fra klubber i Premier League og er klar for å flytte til Tyskland for å bygge opp karrieren igjen.

08.00 BST: West Ham United har fullført signeringen av venstreback Emerson Palmieri fra Chelsea, kunngjorde Premier League-klubben tirsdag, hvor den italienske landslagsspilleren signerte en fireårskontrakt.

West Ham skal ha betalt en avgift på rundt 13 millioner pund for Palmieri, som var en del av Italia-laget som løftet EM i fjor.

28-åringen, som flyttet til Chelsea fra AS Roma i 2018, kunne aldri etablere seg som fast spiller på Stamford Bridge og tilbrakte forrige sesong på lån til franske Lyon. Han spilte 71 kamper i alle konkurranser for Chelsea.

“Det er en stor utfordring for meg, det er et stort lag, så jeg er veldig glad for å være her og jeg er klar,” sa Emerson til West Ham-nettstedet.

spille

1:59

Gab Marcotti og Rob Dawson oppdaterer om Cristiano Ronaldos fremtid etter at han ble stående på benken for Manchester Uniteds seier mot Liverpool.

PAPIRSLADDER (av Abbie Ingham)

– Chelsea har forlatt jakten på Wesley Fofana etter at Leicester City avviste et tredje bud på 70 millioner pund, skriver The Sun. The Foxes avviste et gebyr på £60m med mulige £10m i tilleggsklausuler som ble oppfattet av Brendan Rogers side som uoppnåelige – Leicester krever £85m for den 21 år gamle forsvarsspilleren, som bare gjorde syv Premier Ligaopptredener forrige sesong etter å ha lidd av et brukket bein på førsesongen. Det er rapportert at Chelsea-manager Thomas Tuchel nå vil vurdere alternativer til midtstopperen, siden hans side nylig ble koblet til Manchester Uniteds Harry Maguire.

– Everton er satt til å matche Newcastles bud på 30 millioner pund på Watfords Joao Pedro, ifølge The Daily Mail. Den 20 år gamle spissspilleren, som har tre Premier League-mål bak navnet sitt, ser etter sigende en flytting til St. James’ Park, men Frank Lampards side ser etter å konkurrere med Magpies om den brasilianske landskampens signatur denne sommeren.

Trevoh Chalobah er Inter Milans prioriterte mål, ifølge Sky Sports Italia. De Nerazzurri er angivelig interessert i å sikre en låneavtale med Chelsea for den 23 år gamle forsvareren før han signerer andre overgangsmål: Francesco Acerbi fra Lazio og Manuel Akanji fra Borussia Dortmund. Til tross for at de har kommet til enighet med sine Serie A-rivaler om midtstopperen, sies det at den engelske U-21-landskampen fortsatt er i fokus for den italienske siden dette overgangsvinduet.

– RB Leipzig har avvist Bayern Münchens endelige bud på Konrad Laimer, melder Bild. Bundesliga-mesterne tilbød 24 millioner euro inkludert bonuser for den 25 år gamle midtbanespilleren, som inkluderte 2 millioner euro hvis de beholdt ligatittelen og ytterligere 2 millioner euro for å vinne Champions League. Den østerrikske landslagsspilleren, som går inn i det siste året av kontrakten sin, vil angivelig ikke signere en ny avtale med Leipzig og vil sannsynligvis slutte seg til Bayern på en gratis overgang sommeren 2023.

Callum Hudson-Odoi kan forlate Chelsea i sommer, ettersom Bayer Leverkusen øker interessen for den 21 år gamle kantspilleren, ifølge Telegraph. Den tyske siden vil henvende seg til Blues med en låneavtale for den engelske landslagsspilleren, ettersom han ser ut til å bli erstattet av i Tuchels planer av den forestående ankomsten til Anthony Gordon fra Everton.

Kilde