Shadow

Kelly, Kirby ut som Wiegman navngir den første engelske troppen siden EM-triumfenSarina Wiegman har kåret sin første lag siden Englands historiske EM-seier, mens laget forbereder seg til verdenscupkvalifiseringen for kvinner neste måned.

Spissen Chloe Kelly og midtbanespiller Fran Kirby har blitt utelukket med skader, mens tidenes toppscorer Ellen White og midtbanespiller Jill Scott også er bemerkelsesverdige fraværende i troppen etter at de kunngjorde at de la opp denne uken.

Whites beste mål etter å ha trukket seg som Englands toppscorer
Hvilke lag kan utfordre til verdenscupen for kvinner?
Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Kelly scoret vinnermålet i tilleggstid da England beseiret Tyskland 2-1 i EM-finalen forrige måned, og sikret sitt første store trofé foran et rekordhøyt hjemmepublikum.

“Det føles bare som i går siden vi feiret på Wembley, men vi må gå rett tilbake til virksomheten,” sa Wiegman.

“Vi har et stort mål foran oss denne måneden for å bestille plass i verdenscupen, og vi må sette til side våre fantastiske minner fra denne sommeren for øyeblikket.”

Arsenals midtbanespiller Jordan Nobbs markerer at hun kommer tilbake til troppen etter å ha gått glipp av EM på grunn av en kneskade.

Andre oppfordringer inkluderer Manchester United-midtbanespiller Katie Zelem, Chelsea-spiss Lauren James, som er den eneste ubesatte spilleren, og Houston Dash-spissen Ebony Salmon som kommer inn på laget etter å ha scoret åtte mål på like mange kamper.

Manchester City-keeper Sandy MacIver erstatter Hannah Hampton, som har blitt utelatt av personlige årsaker.

«Vi har mistet fire spillere på midtbane- og spissposisjoner, så jeg er glad for at vi kan få erfaring i Katie og Jordan sammen med to for fremtiden i Lauren og Ebony.

“Når vi kan, er det viktig å gi muligheter til våre lovende yngre spillere i dette miljøet, og at de får oppleve det som forventes i senioroppsettet både på og utenfor banen. Dette inkluderer Sandy MacIver, som nettopp gikk glipp av noe. på Euros (troppen).”

England skal spille borte mot Østerrike 3. september og være vert for Luxembourg tre dager senere i VM-kvalifiseringen.

England trenger et poeng mot Østerrike eller, hvis det ikke, en seier over Luxembourg for å bekrefte sin plass i verdensmesterskapet i 2023, som arrangeres i Australia og New Zealand.Kilde