Shadow

Chelsea-keeper Ann-Katrin Berger sier at kreft i skjoldbruskkjertelen har kommet tilbakeChelsea og Tysklands målvakt Ann-Katrin Berger sier at kreft i skjoldbruskkjertelen hennes har kommet tilbake etter å ha vært i remisjon i fire år.

Berger ble først diagnostisert i 2017, da hun spilte for Birmingham City, og kom seg fullstendig innen fire måneder.

Den 31 år gamle keeperen, som var i den tyske troppen som endte som andreplass i forrige måneds EM, sier at hun vil begynne behandlingen denne uken.

“Jeg har sagt før at som idrettsutøver må du kjempe hver dag for å bli best mulig og det er noe jeg vil fortsette å gjøre,” sa hun i en uttalelse.

“Jeg håper ved å dele reisen min kan jeg hjelpe andre som befinner seg i en lignende situasjon.

«Jeg jobber tett med klubblegen og spesialisten min i London, og behandlingen min starter denne uken.

«Jeg er fortsatt sikker på at behandlingen min vil være like effektiv som forrige gang, og jeg ser frem til å komme tilbake til banen og se dere alle på Kingsmeadow og Stamford Bridge.

Berger har vært en sentral del av Chelsea-troppen som har vunnet de tre siste kvinnelige Super League-titlene og vunnet gullhansken for sesongen 2020-21.

“Alle i Chelsea står bak henne i denne vanskelige tiden, og klubben vil gi all støtte vi kan for å hjelpe henne å komme seg raskt,” sa klubben.

“Vi ser frem til å se henne tilbake mellom stengene for Blues så snart som mulig.”

Chelsea starter tittelforsvaret hjemme mot West Ham når WSL starter i september.Kilde