Shadow

USMNTs Christian Pulisic skadet, ute av VM-oppvarmingskampen


Christian Pulisic gikk glipp av USAs nest siste oppvarmingskamp før VM mot Japan fredag ​​i Tyskland på grunn av en uspesifisert skade.

Det amerikanske fotballforbundet sa at Pulisic var ute “på grunn av en knall han fikk på trening tidligere denne uken.” USSF sa at det var for tidlig å avgjøre om han vil være tilgjengelig for tirsdagens vennskapskamp mot Saudi-Arabia i Murcia, Spania.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Tim Weah, Yunus Musah, Chris Richards, Antonee Robinson og Zack Steffen var heller ikke med i troppen på grunn av skader. Miles Robinson vil gå glipp av verdenscupen på grunn av en revet Achilles.

Gio Reyna var i startoppstillingen for første gang for USA siden åpningen av VM-kvalifiseringskampen i El Salvador 2. september. 19-åringen skadet hamstringen i den kampen, noe som førte til gjentatte gjentakelser som ødela hans 2021- 22 sesong. Reyna hadde på seg trøye nr. 21, nummeret hans far, tidligere amerikansk kaptein Claudio Reyna, hadde på seg 42 ganger.

Matt Turner var i mål, Sergino Dest på høyreback, Walker Zimmerman og Aaron Long på midtforsvar og Sam Vines på høyreback. Tyler Adams var på sentral midtbane, Weston McKennie og Luca de la Torre på sentral midtbane, Reyna og Brenden Aaronson på kantene og Jesus Ferreira på spiss.

På grunn av skader og suspensjoner har Pulisic, Adams og McKennie startet sammen bare fire ganger: en vennskapskamp i 2019 mot Ecuador, VM-kvalifiseringskamper mot Honduras og Canada i januar, og en vennskapskamp i juni mot Uruguay.

Turner startet åtte av 14 kvalifiseringskamper, med Steffen i mål for resten.

Vines gjør bare sin niende internasjonale opptreden, hans første siden 1. august 2021. Dest spiller for USA for første gang siden kvalifiseringen i Canada 30. januar.

Zimmerman var kaptein for amerikanerne for sjette gang.

Amerikanerne, tilbake i verdenscupen etter å ha gått glipp av 2018-turneringen, åpner mot Wales 21. november, møter England fire dager senere og avslutter første runde mot Iran 29. november.

Japan, som forbereder seg til sitt syvende strake verdensmesterskap, åpner mot Tyskland 23. november, møter Costa Rica fire dager senere og avslutter gruppespillet mot Japan 1. desember.Kilde