Shadow

Jose Mourinho blir med Stormzy i ‘Mel Made Me Do It’-videoen


Etter en tre år lang pause forårsaket den britiske grime-stjernen Stormzy bølger på sosiale medier torsdag kveld da hans splitter nye spor falt uten forvarsel.

29-åringen ga ut den nye sangen “Mel Made Me Do It” sammen med en 10-minutters promovideo som inkluderer en rekke cameo-opptredener fra diverse kjente fjes fra Louis Theroux til Usain Bolt.

Halvveis i det episke sporet er det også en overraskende opptreden fra en Jose Mourinho, som dukker opp sammen med Stormzy med fingeren trykket mot leppene mens han samplet lyd av hans berømte “Jeg foretrekker ikke å snakke”-sitatspill etter kamp.

Etter at sangen ble sluppet delte AS Roma-treneren et bilde av seg selv og Stormzy på Instagram med en melding som takker rapperen for å ha inkludert ham i prosjektet.

“Det var veldig gøy å gjøre denne komoen til Stormzys nye musikkvideo som ble utgitt i dag. Jeg hadde det kjempegøy,” skrev den 59 år gamle portugiseren.

Videoen inkluderer også en opptreden fra Ian Wright, med Arsenal-legenden som til og med fikk en navnesjekk under en spoken word-seksjon fremført av den britiske manusforfatteren og skuespilleren Michaela Coel.

“I dag snakker vi om foundation. Mange store svarte innflytelsesrike giganter har berørt mennesker, fra sjel til sjel, gjennom mange generasjoner,” resiterer Coel. “Det er ofte “storhet” du tenker på, men fotballlegender som gjør at Ian Wrights storhet kommer til syne.

– Se hele “Mel Made Me Do It”-videoen

Selv om det er litt overraskende å se at de begge dukker opp i Stormzys siste tilbud, er ikke Mourinho og Wright de første fotballstjernene som dukker opp i andres musikkvideoer.

Mens manageren for Chelsea, hadde Antonio Conte en flørt med London grime-scenen da han dukket opp i videoen til “Smoking Fine” av MC Eyez. Italieneren ble filmet når han gikk ned en bygate med handleposer i hånden før han poserte sammen med den unge rapperen.

Chelsea-forbindelsen fortsetter med Didier Drogbas jomfrutur til skuespill. Elfenbenskysten-spissen bøyde faktisk de dramatiske hakkene sine mens han dukket opp helt på slutten av videoen til Julia Channels dansehit “Forever in a Day” fra 2012.

Kanskje det merkeligste eksemplet av alle ser den beryktede eks-Wimbledon- og Leeds United-hardmannen Vinnie Jones gjøre en kort opptreden i videoen med middelaldertema til Westlifes helt forglemmelige “Bop Bop Baby” fra 2002.

Ikke forvent å se Mourinho dukke opp i en Westlife-video…

Kilde