Shadow

USMNT World Cup-liste som kunngjøres på NYC-arrangementet 9. novemberUSAs herrelandslagssjef Gregg Berhalter vil kunngjøre sin 26-spillerliste for verdensmesterskapet i 2022 9. november på et arrangement i New York City, avslørte det amerikanske fotballforbundet torsdag.

I en tale til USSFs styre sa USSFs markedsdirektør Kay Bradley at Berhalter vil få selskap av “noen av aktørene, så vel som industriledere, fans og påvirkere for å bringe disse nyhetene ut i verden.”

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)
– Fotball på ESPN+: FC Daily | Futbol Americas

Kunngjøringen vil komme bare fem dager før FIFAs frist for innlevering av lister, og 12 dager før det amerikanske lagets åpningskamp mot Wales.

Vanligvis kommer kunngjøringen uker i forkant av den første kampen, men tidspunktet skyldes først og fremst de unike omstendighetene til dette verdensmesterskapet. Opprinnelig planlagt til sommeren 2022, ble arrangementet skjøvet til senhøsten for å unngå Qatars intense sommervarme.

Tidspunktet for turneringen betyr at europeisk-baserte spillere vil ha ligakamper i helgen før kunngjøringen, og Berhalter må se hvilke utøvere som kommer seg gjennom disse kampene uskadd.

En talsperson for amerikansk fotball sa at noen spillere vil dra til Qatar individuelt i stedet for at alle flyr sammen som et lag. Med MLS-sesongen som avsluttes med MLS Cup 5. november, kan noen av de som blir oppringt fly ut på forhånd, selv om all logistikken ennå ikke er utarbeidet.Kilde