Shadow

Unionen slutter seg til Phillies, Eagles i Philadelphia-tittelforedraget


Kelly Rule prøvde bare å hjelpe.

Den feirende kvinnen på gaten som ble intervjuet av Rule, en lokal nyhetsreporter, var flott for TV, men stoppet opp da hun kalte Philadelphia-idrettslagene som “tar over” i tillegg til Phillies, som hadde vinket National League-vimpelen den kvelden .

“Fagforeningen,” tilbød Rule, bare for at subjektet hennes skulle lure høyt: “Som arbeiderne?”

– ESPN+ seerguide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer

Ikke helt.

Men selv om MLS Eastern Conference-finalistene kanskje ikke slår gjennom med alle, føler de definitivt at de er en avgjørende del av et spennende øyeblikk i Philadelphia-sporten: Unionen er to seire unna en første MLS Cup noensinne, som er vertskap for New York City FC i en omkamp av Eastern Conference-finalen i 2021 søndag kveld; Phillies er i World Series, fire seire unna sin egen ligatittel; og Eagles er ubeseiret, og starter NFL-sesongen 6-0.

“Jeg tror Philly sportsfans har det veldig bra,” sa Union midtbanespiller Alejandro Bedoya denne uken. “Vi ønsker alle nye fans velkommen, og det er hyggelig å se at vi har fått litt anerkjennelse i hele byen i det siste. Vi representerer Philly med laget vårt.”

Noen fans i byen vet kanskje ikke at de blir representert, og holder fokus på Eagles på søndag. Andre kan flytte neste helg til Houston, hvor NFC East-lederne møter texanerne på torsdagskveldsfotball og et potensielt World Series Game 6 og Game 7 vil finne sted mellom Phillies og Astros på Gulf Coast. Men MLS-klubben vet at Subaru Park i Chester, Pennsylvania, fortsatt vil være full av fans som støtter unionen på søndag – og potensielt for neste lørdags finale.

“Det har vært interessant som Union-fan, som har blitt min nr. 1 i løpet av de siste 12 årene laget har eksistert,” sa fan Mike Thomas, som også støtter resten av byens lag. “Det er ærlig talt på en måte overveldende. En stund der trodde jeg at dette ville være Unionens tid til å skinne, men så kom Eagles og Phillies sterkt – klaget ikke på noen måte!”

Det er heller ikke Unionen, selv i en fullsatt idrettsby der de konkurrerer om øynene med lag som er dypt forankret i strukturen til en by som verdsetter sin historie.

En mengde hjemmelagde spillere som har kommet opp gjennom Unionens sterke akademi elsker suksessen de andre lagene i byen nyter godt av, og manager Jim Curtin er fra Philadelphia. 43-åringen sa at han hører sammenligninger med tidlig på 1980-tallet, litt før hans tid, da Phillies vant sin første World Series og Sixers og Flyers vant konferansetitler i NBA og NHL. Hans tre siste Instagram-innlegg støtter andre lokale lag.

Han har jobbet for å skape en samarbeidsatmosfære blant byens sportsorganisasjoner, dukket opp til spill selv og ønsket NBA-, NHL-, NFL- og MLB-spillere velkommen til Chester. Unionens keeper Andre Blake ringte kopien Liberty Bell som høres før Sixers-kamper på mandag etter at Phillies-brukeren Edmundo Sosa hadde banket på Unionens tromme foran en 1-0-seier mot FC Cincinnati i semifinalen i Eastern Conference.

Curtin sa at det er viktig å huske på at spillerne hans er normale mennesker som er påvirket av miljøet deres, ikke «cyborgs» eller «superhelter» uten oppturer og nedturer. For manageren er det umulig for troppen hans å ikke føle energien rundt i byen ettersom Unionen og andre lag nyter suksess.

“Når du ser Bryce Harper treffe det hjemmeløpet, tenker guttene våre: “Jeg vil være fyren som scorer det store målet, slik at jeg kan få utmerkelsen neste gang.” På en team måte – ikke misforstå, sa Curtin torsdag på en pressekonferanse. “Det er en stor energi akkurat nå. Byen surrer helt klart. Når du går rundt er alt Phillies, Eagles, Union-snakk. Det er veldig kult å være en del av.”

Treneren blir gjenkjent rundt i byen nå og sier at spillerne hans gjør det også, et annet tegn på at færre fans forveksler forsvarsspiller Jakob Glesnes eller midtbanespiller Jose Martinez med pipefitters eller sveisere.

“Jeg tror det taler for veksten av fotball helt klart,” sa Curtin. «Vi er det nye laget i byen, la oss være ærlige, men å se det nesten være likestilt nå er noe vi har jobbet veldig hardt for i denne byen og noe jeg er veldig stolt av som leder for laget. “

Ingen vil ønske å manipulere noe ved å tenke på paradedager rygg mot rygg eller hvordan byen ville se ut dersom Unionen skulle ta MLS Cup samme dag som Fightins vinner World Series i Game 7 (som mange Union-spillere spådde de ville).

Likevel trenger færre og færre fans hjelp til å anerkjenne fotballaget sitt. Philadelphia er en sportsby som nyter et drømmeløp fra baseballlaget og en varm start fra fotballaget. Men Unionen sørger for at de også er med i bildet.

Kilde