Shadow

Ukens hus: Serenity brakt med et basseng i bakken


Praktisk rancherstil på hovednivå i fredelige omgivelser med et basseng i bakken og mange oppdateringer! Alt dette og mer venter på deg på 159 Chapel Green Road.

Denne boligen inneholder tre soverom, 1,5 bad og ca. 1.800 kvadratmeter boareal. Hjemmet ligger på omtrent en mål stor tomt i Stafford County, ingen HOA.

Zoomer inn på overflaten, fører en asfaltert vei til huset. Forgården er en bred plen som er helt åpen og har panoramautsikt over landskapet. Innenfor bakgården hennes er et oppdatert basseng i bakken (2016) og tilstøtende bassengskur som rommer bassengsystemer/utstyr og har plass til lekene dine. Også utenfor er et massivt, tomt skur for bonuslagring. Bakgården inkluderer ruvende hardtre samt en mursteinsterrasse, noe som gjør den til en førsteklasses utopi for å underholde og slappe av. For parkering er det en port for to biler, vedlagt. Selve huset er majestetisk hvitt.

Når du går inn, hilser skinnende hardtre deg velkommen, og oppgraderingene fra de siste årene er tydelige! Blant dem er kjøkkenet, både bad, VVS og VVS-kanaler oppdatert i 2016.

Den formelle spisestuen og hiet er atskilt med franske dører. Det koselige området inkluderer en innebygd peis samt et vedlagerstativ (ja, ferdigkuttet vedbærer!).

Når det gjelder kjøkkenet, er det lykke i landlig stil, komplett med hvite skap, svarte hvitevarer og et dobbeltvindu med utsikt over bakgården. Nede i en gang utenfor kjøkkenet finner du vaskerommet komplett med hvitevarer (løpende bånd og nytt siden 2018!), hvite oppbevaringsskap og dør til bakgård. Et helfliset bad med badekar og dusj fortsetter ned gangen; og to soverom atskilt med et Jack-and-Jill halvbadsystem. Nede i gangen er et kontor som renner ut i det helt massive hovedsoverommet!

Hovedsoverommet var et tillegg og inkluderer splitter nytt teppe og maling, et massivt vindu med utsikt over forgården og to gigantiske walk-in-garderober som spenner over hele rommet. Mellom hovedsoverommet og den tilstøtende suiten har du rikelig med bevegelig plass til treningsutstyr, kontormøbler og mer!

Systemmessig har boligen fått installert en ny Trane VVS-enhet i 2020 og varmtvannsberederen ble oppdatert i 2016. Boligen har hatt jevnlig skadedyrbekjempelse, rørleggerarbeid, vannfilter og bassengtjenester, med en rekke tjenester gjennomført den siste måneden. .

Med denne beliggenheten er Downtown Fredericksburg mindre enn 15 minutter vest og de tre I95-avkjørslene (Massaponax, Route 3 og Route 17) er innen 20 minutter. For jernbanependlere ligger Leeland Road VRE-stasjon 10 minutter nordvest. Dahlgren ligger 25 minutter østover. For de som leter etter komfortabel landbo på ett plan, men som ønsker å være nær alt, blir det ikke roligere enn 159 Chapel Green Road! Her er det ingenting å gjøre, men flytte umiddelbart på ferie!