Shadow

Transfer Talk – Real Madrid bytter fokus fra Joao Cancelo til Diogo Dalot


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Madrid ser til Dalot

Real Madrid overvåker situasjonen til Manchester United-forsvareren Diogo Dalotmed 23-åringen ute av kontrakt ved slutten av sesongen og forventes ikke å signere en ny avtale, ifølge Mirror.

Blancos sjef Carlo Ancelotti ser etter å signere en erfaren back neste sommer, og hans førstevalg er angivelig Manchester Citys Joao Cancelo.

Men siden 28-åringen neppe vil forlate Premier League-mesterne på et tidspunkt, planlegger den spanske siden nå et trekk for sin lagkamerat i Portugal i stedet.

Dalot har imponert under Erik ten Hag denne sesongen og de røde djevlene har muligheten til å forlenge hans nåværende avtale med ett år. Dalots agent har imidlertid antydet at han ikke vil signere en kontraktsforlengelse på dette tidspunktet.

Med Barcelona også interessert, er det rapportert at Man United vil kreve rundt 35 millioner pund for å la Dalot gå bort fra Old Trafford, noe som vil plassere Real Madrid i en bedre posisjon enn deres pengesnålte LaLiga-rivaler til å kjøpe den neste bakspilleren. sommer.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

– Paris Saint-Germains jakt på en midtstopper fortsetter med AC Milans Pierre Kalulu og Internazionale Milan Skriniar på deres shortlist, ifølge Calciomercato. PSG klarte ikke å sikre en avtale med Nerazzurri for Skriniar under det siste overgangsvinduet, men vil angivelig gjenoppta interessen for den slovakiske landskampen i januar.

– Etter å ha sikret seg en ny avtale med Gabriel, jobber Mikel Arteta med å avtale forlengelse av kontrakten Bukayo Saka, William Saliba og Gabriel Martinelli, ifølge Express. Det er rapportert at forhandlingene med den engelske landslagsspilleren er på det mest avanserte stadiet av de tre, med den 21 år gamle kantspilleren som forventes å forplikte seg til en langsiktig fremtid i Emirates snart.

Ivan Morales vurderer å avslutte Cruz Azul på grunn av mangel på spilletid, melder Cesar Luis Merlo. Den 23 år gamle forwarden har spilt 16 ganger for Liga MX-klubben i alle konkurranser denne sesongen, og har gjort halvparten av disse opptredenene som en erstatter. Det er rapportert at den meksikanske siden vil gå med på å skille seg fra Chile-landskampen hvis de får et rimelig tilbud.

– Valencia følger etter 21 år gamle Saburtalo Tbilisi høyreback Giorgi Gocholeishvilii følge Ekrem Konur. LaLiga-laget sendte speidere for å se Georgia-landskampen i Saburtalos 4-2-tap mot Dinamo Batumi. Den unge backen har fire mål og fire assist på 35 kamper denne sesongen.

Kilde