Shadow

McLarens Lando Norris irritert over oppfatningen at han og lagkameraten Daniel Ricciardo ikke kommer overens


AUSTIN, Texas – Lando Norris sier det frustrerer ham at folk antar at han og McLaren-lagkameraten Daniel Ricciardo ikke kommer overens.

Ricciardo kom til Norris hos McLaren i 2021, men vil forlate laget på slutten av året.

Omstendighetene rundt Ricciardos for tidlige McLaren-avgang førte til spekulasjoner og memes på nettet om at paret ikke er vennlige, til tross for at de to tydeligvis har et godt forhold og ofte tuller sammen i McLaren-videoer og i paddocken.

“Vi elsker å være lagkamerater,” sa Norris til ESPN. «Jeg har elsket å være lagkameraten hans, lære av ham, tilbringe tid med ham.

“Folk er bare for lette å dømme i dag. Det er noe som ødelegger verden på mange måter. Ting er bra. Jeg har elsket å jobbe med ham, jeg kommer til å savne ham, men jeg er sikker på at jeg kommer til å kjempe mot ham i framtid.”

Norris mener for mange ting kan bli vridd eller snurret rundt.

“Det er så lett nå at ett ord blir omgjort til en overskrift,” sa han. “Folk er dumme og dumme nok til å tro på ett ord, de leser ikke historien engang. Du får den typen mennesker som vil tro det de vil se umiddelbart.

“Men det er to hovedgrunner: meg og Carlos [Sainz]vi jobbet veldig bra sammen, alle visste hvor flotte vi var sammen, vår lille bromance!

“Da var det bare en ny start, å jobbe med noen annerledes. Folk vokste opp med å se meg og Carlos jobbe sammen og så meg og den personligheten.

“Så plutselig endres til en annen, noen som har vært i F1 i så mange år til, noen som er topphunden, som kommer fra et stort lag som har vunnet flere løp. Det vil alltid være den følelsen av “dette er min sjanse til å slå ham, dette er hans sjanse til å bevise seg.’

“Folk vil da lage en historie ut fra det. Vi er ganske forskjellige mennesker, og bare på grunn av det som har skjedd på sporet og noen av kampene hans, vil folk skape flere av disse historiene og lage historier.

“Men de ser oss ikke. De virker kanskje som de ser kort på TV, men de ser oss ikke i paddocken eller bak lukkede dører på McLaren sammen. Vi har så mange gode latter – for mange noen ganger!”Kilde