Shadow

Transfer Talk – Chelsea ser på mer utgifter i januar med Edson Alvarez som topper listen


Sommerens overgangsvindu er stengt for de store ligaene i Europa. Men med et øye på januar, er det mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, inngåtte avtaler!

TOP STORY: Chelsea planlegger utgifter i januar

Chelsea hadde et travelt overgangsvindu i sommer og er klare til å fortsette å være aktive når januar kommer, da de har som mål å forbedre midtbanen sin, melder The Evening Standard.

De mislyktes med et sent forsøk på 50 millioner pund på å signere Southamptons Romeo Lavia — som ikke lenge hadde sluttet seg til Saints fra Manchester City — etter å ha gått glipp av Ajax Amsterdams Edson Alvarez etter å ha tilbudt 40 millioner pund.

De hadde også et sent tilbud på PSV Eindhovens Ibrahim Sangare avvist, selv om de brakte inn Denis Zakaria på lån fra Juventus.

Imidlertid har de fortsatt ikke gitt opp med å rekruttere ytterligere, og Mexico-landslagsspilleren Alvarez er fortsatt deres foretrukne alternativ når de ser ut til å gjenoppta den posisjonen til vinteren.

Det vil være oppmuntring da 24-åringen skal ha fortalt Ajax at han ønsket å flytte til Stamford Bridge, selv om Eredivisie-gigantene insisterte på at han ikke kunne gå så sent i vinduet.

Chelsea stopper ikke der. De jobber også med å signere en 19 år gammel offensiv midtbanespiller Arsen Zakharyan fra Dinamo Moskva.

The Blues så på Zakharyan i løpet av sommeren, men det ble ansett som umulig å signere ham på grunn av sanksjoner vesten har innført mot Russland.

Den pågående invasjonen av Ukraina har gjort det vanskelig å signere spillere fra Russland, noe som begrenser muligheten til å betale overgangsgebyrer eller for spillere å flytte mellom land.

Chelsea er villige til å jobbe for å finne en løsning i løpet av de kommende månedene for å se Zakharyan bli med for £12,6m-avgiften i frigjøringsklausulen.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

PAPIR SLADDER

Alberto Lunghi har fanget oppmerksomheten til Internazionale og Fiorentina etter å ha avsluttet kontrakten med Perugia, som rapportert av Calciomercato. Dette kommer to år etter at Juventus sterkt ønsket å signere kantspilleren og var klare til å sende inn et tilbud nær €1m for den nå 19-åringen.

Lille har bekreftet at Yusuf Yazici har sluttet seg til Trabzonspor på lån for kampanjen 2022-23. Yazici gikk gjennom Trabzonspors akademi før han kom til Lille i 2019, og den tyrkiske landskampen tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på lån med CSKA Moskva.

– Etter hans tidligere rapport, Fabrizio Romano har nå sagt at Barcelonas midtbanespiller Miralem Pjanic kunne fly til De forente arabiske emirater på tirsdag. Når han er der, vil detaljer bli diskutert for en mulig treårsavtale før Bosnia-Hercegovinas internasjonale signerer for Sharjah FC.

– Lorient har fullført signeringen av Yoann Cathline fra Guingamp. L’Equipe forklarer at spissen har sluttet seg til Ligue 1-laget etter å ha signert en kontrakt som varer til 2027, mens Guingamp har mottatt €2,7 millioner med mulig €1 millioner i bonuser.

Kilde