Shadow

Tottenham Hotspur vs. Wolverhampton Wanderers – Fotballkamprapport – 20. august 2022


Harry Kane var Tottenham Hotspurs helt igjen da headingen hans hjalp laget til en 1-0-seier over Wolverhampton Wanderers på lørdag.

Etter hans siste gisp-utligning i Chelsea forrige uke, fant Englands kaptein nettmaskene etter 64 minutter for å score sitt 250. mål for Spurs.

– Notatbok: Innsidehistoriene fra verdensfotballen
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

Ingen andre spillere har scoret flere Premier League-mål for en enkelt klubb, og Kane rykker unna Sergio Agueros mål for Manchester City.

Wolves hadde frustrert vertene mesteparten av ettermiddagen, men i likhet med forrige ukes derby fant Spurs en vei og dro hjem med poengene.

Antonio Contes menn forblir ubeseiret i de tre innledende Premier League-kampene, mens Wolves har ikke klart å vinne så langt denne sesongen.

Det var svært få klare sjanser i første omgang med headinger fra Kane og Ruben Neves det nærmeste begge lag kom scoring.

Spurs sine spillere ble buet av ved pause, men svarte bra i andre omgang da Kane traff tverrliggeren med en heading på nært hold.

Son Heung-Min var nær ved å score etter 63 minutter, men skuddet hans traff utsiden av stolpen fra en stram vinkel.

Minuttet senere tok Spurs endelig ledelsen da Kane kom på slutten av Ivan Perisics heading fra en corner for å nikke inn i et åpent nett. Det var også Tottenhams 1000. Premier League-mål på hjemmebane.

Nysigneringen Richarlison kom sent på benken og tok nesten sitt første mål for klubben, men bommet på målet.

Spurs holdt tilbake sent press fra gjestene om å holde på og ta sin andre seier av tre ligakamper denne sesongen.Kilde