Shadow

Man City-behandling etterlot England frem “rasende, rykende”


Raheem Sterling har sagt at han «brummet» og «raset» over måten hans Manchester City-karriere tok slutt denne sommeren.

Spissen avsluttet sin syv år lange periode på Etihad Stadium etter å ha sikret en overgang til Premier League-rivalene Chelsea i en avtale verdt opptil 50 millioner pund.

Sterling sa tidligere at mangel på spilletid førte til at han dro, men han har nå uttrykt sin misnøye med hvordan han ble behandlet i City.

– Notatbok: Chelseas Pulisic satt til showdown-samtaler
Rangering av hver overføring mellom store seks klubber
Hvilke klubber tjener mest i overgangsvinduet?
Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

“Alle ønsker å føle seg ønsket, fotball er ikke annerledes,” sa Sterling til Sky Sports. “Når du spiller av hjertet ditt, ofrer noen av barnas bursdager, og deretter blir behandlet på en bestemt måte, er det skuffende.

«På den tiden var jeg rykende, rasende, men det er borte, det er i fortiden, og jeg kan bare fokusere på nåtiden, som er nå, her i Chelsea, og muligheten jeg har her til å gå ut og vise frem talentene mine igjen.”

På spørsmål om de største faktorene som førte til Chelsea-flyttingen hans, sa Sterling: “Misforståelser, kontrakter som går ned. Det var synd å se hvordan det endte til slutt fordi jeg hadde det så flott der.

“Mange ting spilte inn, mange grunner, men jeg klaget ikke, jeg var klar til å utfordre, og som du kan se, selv med noen av forestillingene jeg spilte inn, kunne du ikke garantere deg selv en plass, så det ga rett og slett ikke mening å kjempe en kamp du aldri kan vinne.”

Siden han flyttet til Stamford Bridge, har Sterling startet begge Chelseas åpningsligakamper og tatt en assist i 2-2-kampen mot Tottenham forrige uke.

Sterling sa at han er takknemlig overfor den nye Chelsea-eieren Todd Boehly for å ha tatt ham til klubben og gitt ham sjansen til å nyte fotballen sin igjen.

“Det var deres hensikt, hvordan de nærmet seg meg,” sa Sterling. «Jeg hørte ikke på løfter, jeg så handling og jeg tror det var en av faktorene som fikk meg til å virkelig vurdere fotballklubben, måten de viste meg hvor viktig en rolle jeg kunne ha her.

“Det var en mulighet jeg ikke ville la passere. Det er en velsignelse i forkledning, det er nok en utfordring og en utfordring jeg vil se tilbake på på slutten av karrieren min og vite at jeg gikk opp på platen og jeg kan være fornøyd med meg selv.

“Det meste var bare å få spille fotball uke ut, uke inn. Det var første gang i karrieren min at jeg opplevde det, det var et slags sjokk, så jeg ville bare spille tilbake og nyte fotballen min igjen. Det var så enkelt som det, og jeg visste at når jeg kunne gjøre det, kunne jeg være glad og vise det på banen.”Kilde