Shadow

Torrington Telegram | Båndklipping for nytt skadedyrfirma


TORRINGTON – Mike og Ashley Dunne holdt en klippeseremoni for lanseringen av deres nye skadedyrbekjempelsesvirksomhet onsdag 19. oktober foran Torrington Telegram. Deres nye virksomhet heter Pest Defense og er lokalisert i Torrington.

Ifølge nettsiden deres, www.pestdefense.us, “Vårt mål er å gi deg ekspertservice, ærlige anmeldelser og nyttig konsultasjon. Fra profesjonell veiledning til langsiktig arbeid, vårt vennlige og kunnskapsrike personale er her for å hjelpe deg hele veien, fordi vi vet hvordan det er å være i skoene dine.»

Pest Defence er et strukturelt skadedyrbekjempelsesselskap som betjener både kommersielle eiendommer og boligeiendommer. De fokuserer på termitter, gnagere, flaggermus og andre generelle skadedyr. De dekker ikke landbruks- eller prydskadedyr.

Pest Defence er et nytt selskap som nettopp startet i august. Det er lisensiert i både Wyoming og Nebraska. Tjenesteområdet deres inkluderer Goshen County, Platte County, Platte Valley, Cheyenne og Douglas.

Mens Pest Defense er nytt i området, er ikke Mike og Ashley det. De eier og driver også Dunne Inspection Services (DIS), som ble grunnlagt i 2017. Mens de gjorde inspeksjoner for deres andre selskap, ble de raskt klar over det store behovet for skadedyrkontrolltjenester. De oppdaget snart at beboerne i området trengte flere muligheter for skadedyrbekjempelse.

Gjennom sin erfaring med DIS har de blitt kjent med å sette kundenes behov først. Pest Defence ble opprettet med fokus på behovene og tilfredsheten til kundene deres, i stedet for å fokusere på profitt.

På nettsiden deres sier de: «I vår daglige rutine legger vi mye omtanke i hver lille ting vi gjør, for å sikre at du får høy kvalitet og eksepsjonell service. Vi streber etter å gi deg de beste fagfolkene for å sikre langsiktige resultater og dele prosessen vår på en transparent måte i hvert trinn.

Deres åpningstider er mandag til fredag ​​fra 8:00 til 17:00. Selskapets hjemmeside er www.pestdefense.us. For mer informasjon eller for å avtale en konsultasjon, ring 307-575-5297 eller e-post på [email protected]