Shadow

Tony Schumacher vinner NHRA Top Fuel-seier for første seier siden 2020

KENT, Washington – Tony Schumacher kjørte til sin 86. seier og første siden 2020, og slo Top Fuel-poengleder Brittany Force på søndag i Flav-R-Pac NHRA Northwest Nationals på Pacific Raceways.

Schumacher, 52, hadde et løp på 3,977 sekunder på 251,34 mph mot Force i finalen for den åtte ganger sesongmesterens femte seier i Seattle og første siden 2008. Joe og Cathi Maynard vant en uke etter å ha blitt majoritetslagseiere.

“Dette er fantastisk,” sa Schumacher. “Vi hadde en tøff tid i år, men vi gravde dypt, jobbet hardt og gjorde noen store endringer. Joe og Cathi er en flott gruppe mennesker, og når gode ting skjer, er det en vakker ting. Det er bra for gutta mine, det er bra for Joe og Cathi, og dette er kule greier. Du må prestere i denne klassen, og disse er ikke lette å vinne.”

Robert Hight vant for sjette gang denne sesongen i Funny Car, og Troy Coughlin Jr. toppet Pro Stock-feltet for første gang.

Hight kantret JR Todd i finalen med 3.975 til 319.98 i en Chevrolet Camaro for sin 59. seier i karrieren. Coughlin slo poengleder Erica Enders med 6.638 på 208.68 i en Camaro.