Shadow

Manchester City nærmer seg Anderlechts venstreback Sergio Gomez


Sommerens overgangsvindu er her, og det er mye sladder som svirrer om hvem som flytter hvor. Transfer Talk gir deg alt det siste om rykter, kommer, går og, selvfølgelig, gjort avtaler!

LIVE TOP STORY: Gomez i Man Citys severdigheter

Manchester City er nær ved å hente Anderlechts venstreback Sergio Gomezavslører Fabrizio Romano.

City-sjef Pep Guardiola planla opprinnelig å låne den 21 år gamle forsvarsspilleren til LaLiga-siden Girona, som er en del av City Football Group, men han vurderer å beholde Gomez som en del av førstelagstroppen på Etihad Stadium.

Overgangssummen antas å være i overkant av €10 millioner, med diskusjonene nå på et avansert stadium før han drar til Manchester for medisinsk behandling. Gomez var en fremragende spiller i den belgiske førstedivisjonen forrige sesong, og bidro til 17 mål på 39 kamper.

Man City har vært på utkikk etter en ny venstresidig forsvarsspiller etter at de skilte lag med Oleksandr Zinchenko, som kom til Arsenal for 32 millioner pund i juli. The Blues ville ha Marc Cucurella, men de klarte ikke å møte Brighton & Hove Albions prisantydning for forsvareren, som endte opp med å slutte seg til Chelsea i et trekk på 63 millioner pund.

– ESPN+ guide: LaLiga, Bundesliga, MLS, FA Cup, mer (USA)
– Strøm ESPN FC daglig på ESPN+ (kun USA)
– Har du ikke ESPN? Få umiddelbar tilgang

LIVE BLOGG

09.59 BST: Fiorentina har vekket interessen for å hente Tottenham-midtbanespilleren igjen Giovani Lo Celsoifølge Sky Sports.

Den argentinske landslagsspilleren tilbrakte andre halvdel av forrige sesong på lån til Villarreal fra Tottenham og imponerte.

Lo Celso, 26, har angivelig blitt enige om vilkår for å slutte seg til Villarreal denne sommeren, men den spanske klubben har ikke klart å fullføre avtalen på grunn av LaLigas finansielle fair play-regler.

Fiorentina har nå deltatt i kappløpet om å signere det langsiktige målet Lo Celso, og er villig til å betale €2 millioner for å signere Lo Celso på et sesonglangt lån og inkludere en €20 millioner kjøpsopsjon.

09.27 BST: England internasjonal og Euro 2022-vinner Rachel Daly har signert for Aston Villa fra Houston Dash for en ikke avslørt avgift.

Daly startet alle seks kampene for England i sommerens EM, inkludert finalen da løvinnene slo Tyskland etter ekstraomganger for å vinne sitt første store trofé noensinne. Mens Daly opererte som venstreback for England, signaliserte Villa at de planlegger å bruke henne videre når Superligaen for kvinner starter neste måned.

Daly, som tidligere hadde troll i England med Leeds United, Lincoln Ladies og West Ham United, ble draftet nr. 6 totalt i 2016 National Women’s Soccer League college draft. 30-åringen spilte 116 kamper for Houston i alle konkurranser, og scoret 42 mål og la til 12 assist, noe som hjalp laget til å vinne 2020 NWSL Challenge Cup.

– ‘Vi skal til Disneyland!’ Løvinner drar til Paris

08.43 BST: Tidligere Arsenal-vinger Willian vurderer et tilbud om å bli med Fulham bare ett år etter at han returnerte til hjemlandet Brasil, har ESPN Brasil bekreftet.

Willian (34) kom tilbake til det brasilianske Corinthians i fjor sommer etter åtte sesonger i Premier League. Den tidligere Chelsea- og Arsenal-spilleren har slitt med å påvirke Corinthians og kan forlate Sao Paulo-klubben i løpet av de kommende dagene ettersom samtalene med Fulham intensiveres.

Willian startet Corinthians 1-0-nederlag mot Flamengo i Copa Libertadores kvartfinale tirsdag, og med klubben slått ut har sjansene for at Willian forlater nå økt.

Under kontrakt med Corinthians frem til desember 2023, er Willian opptatt av å returnere til London av sikkerhetsmessige årsaker. Spilleren og familien hans skal ha mottatt vedvarende trusler på sosiale medier fra rasende Corinthians-fans hver gang laget taper.

08.00 BST: Man City har avvist rapporter om at de har avtalt en overgangssum med Barcelona for Bernardo Silvamelder Daily Mail.

Det hadde blitt antydet at City hadde akseptert 46 millioner pund for at den portugisiske landskampen skulle dra til Camp Nou.

Silva, 28, har en overføringsverdi nærmere £80 millioner, så City vil ikke la midtbanespilleren dra for litt mer enn halvparten av det beløpet.

Men forrige uke antydet trener Pep Guardiola at Silva kanskje ikke er i City etter at overgangsvinduet stenger 1. september.

“Selvfølgelig vil jeg at Bernardo skal være her, men jeg vet ikke hva som kommer til å skje, ærlig talt vet jeg ikke,” sa Guardiola. “Det som vil skje vil skje, og hvis han til slutt må forlate, er det fordi fotball er slik og jeg vil ikke være en person som stopper folkets ønsker. Når du er en fotballspiller er det så kort.”

Barcelona står allerede overfor et kappløp med tiden for å kunne registrere alle sine nye signeringer for starten av LaLiga neste helg, har kilder fortalt ESPN. LaLiga informerte Barca denne uken om at de må trekke en fjerde økonomisk spak hvis de ønsker å ha alle tilgjengelige for å møte Rayo Vallecano på Camp Nou 13. august.

PAPIR SLADDER

Memphis Depay ser ut til å nærme seg en exit fra Barcelona, ​​med Juventus som diskuterer en toårskontrakt for den 28 år gamle forwarden, skriver Fabrizio Romano. Mens han scoret 12 mål i LaLiga forrige sesong, er Depay en av spillerne som Blaugrana har som mål å laste ned denne sommeren. Det er rapportert at Tottenham Hotspur ikke har noen interesse i tjenestene hans, til tross for tidligere koblinger som tyder på at en flytting til Nord-London var mulig.

Sergio Busquets har akseptert en ny avtale som vil se lønnen hans omstrukturert, rapporterer Marca. Med Barcelona som ønsker å finne løsninger i løpet av deres nye signeringer, er den 34 år gamle midtbanespilleren den siste veteranen som godtar en ny kontrakt som vil hjelpe Blaugrana med sine økonomiske vanskeligheter. Det er underforstått at mens lønnen hans vil forbli den samme, vil Busquets se betalingene hans utsatt samt motta avdrag i løpet av sesongen.

– Eintracht Frankfurt har identifisert Eric Ebimbe som erstatning for Filip Kostic, avslører Foot Mercato. Når Juventus nærmer seg et trekk for Kostic, har Bundesliga-laget beveget seg raskt for å sikre at de ikke sliter med å finne et alternativ før overgangsvinduet stenger. En overgangssum på rundt 10 millioner euro skal ha blitt avtalt mellom Dø Adler og Paris Saint-Germain, med den 21 år gamle kantspilleren som skal signere en femårsavtale.

Giovanni Simeone strålte i Serie A forrige sesong og fanget oppmerksomheten til Napoli, som nå antas å nærme seg en avtale om hans tjenester. Det er ifølge Gianluca Di Marzio, som skriver at den 27 år gamle spissen vil bli med på lån for €3,5 millioner, med avtalen inkludert en opsjon på å gjøre flyttingen permanent for et gebyr på €12 millioner. Mens han spilte for Hellas Verona forrige sesong, scoret Simeone 17 mål på 35 kamper.

– Barcelonas midtbanespiller Nico Gonzalez er nær ved å sikre et lån til Valencia, melder Mundo Deportivo. 20-åringen vil signere en ny kontrakt på Camp Nou frem til 2024 før han forsegler en kortsiktig flytting til Los Che. Gonzalez spilte 27 kamper i LaLiga forrige sesong.

Kilde