Shadow

Ted Lasso, AFC Richmond gjør sin debut i EA Sports FIFA 23


AFC Richmond har blitt forfremmet.

Den fiktive klubben i Apple TV+-hitshowet “Ted Lasso” vil være et spillbart lag i videospillet EA SPORTS FIFA 23, ble det annonsert onsdag. Greyhoundene vises som standard under kategorien Resten av verden og kan byttes inn i karrieremodus, kickoff og i online spill. Karakteren Ted Lasso, avbildet av Jason Sudeikis, vil være tilgjengelig i karrieremodus.

“Jeg er virkelig heldig og dypt takknemlig for å ha hatt mange spesielle øyeblikk i karrieren min så langt, og jeg anser denne opplevelsen som en av de beste,” sa Sudeikis i en uttalelse. “Som mangeårige fans av EA SPORTS FIFA er det virkelig en drøm som går i oppfyllelse for meg selv og resten av guttene å ha Ted Lasso og hele AFC Richmond-troppen innlemmet i den nyeste versjonen av spillet.”

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

Kanskje ingen fra showet er like begeistret over utviklingen som Phil Dunster, som spiller stjernespissen Jamie Tartt. Dunster har et levende minne fra første gang han spilte spillet – lydsporet fra FIFA 99 har holdt seg til ham i mer enn to tiår – og sa at det har vært en stor del av livet hans siden den gang.

“[Playing FIFA is] virkelig det nærmeste jeg har vært avhengighet,” sa Dunster til ESPN og ler. “Vanligvis ville jeg spilt karrieremodus med AFC Wimbledon fordi det er laget mitt. Så tar du deg opp til toppen og det er flott å se [Leo] Messi spiller på Plough Lane.”

Med tillegget av AFC Richmond sa Dunster at han sannsynligvis vil måtte endre tilnærmingen sin og bidra til å bringe ære til Nelson Road, da Greyhounds stadion også vil være en del av spillet. Karakterene Roy Kent, Sam Obisanya og Dani Rojas vil også være med.

For Dunster representerer virkeligheten at en karakter han spiller som skuespiller vil være med i spillet enda et surrealistisk øyeblikk som har kommet fra hans tilknytning til sitcom. Da han opprinnelig ble rollebesatt, var det ingen forventning om at showet skulle bli en internasjonalt anerkjent serie. Faktisk stammet hans innledende spenning fra det faktum at han teknisk sett ville få betalt for å spille sporten han vokste opp besatt av.

“Den helgen jeg fant ut at jeg fikk jobben, var det jeg var mest begeistret for det faktum at vi hadde fotballøvelser, som for meg som en ivrig fotballfan var det kuleste,” sa han. “Forventningene var veldig forskjellige fra det showet viste seg å være. Det handlet mest om det faktum at jeg kunne late som om jeg var en profesjonell fotballspiller. Jeg kunne fortelle alle at jeg ble betalt for å spille fotball nå.”

Ulempen med showets suksess, sa han, er at nå når han dukker opp til fem-er-kamper rundt i London, er forventningene fra de han spiller med annerledes.

“Folk ville si: “Er du ikke den fyren fra “Ted Lasso?” Skal du ikke være som en Premier League-fotballspiller?» sa Dunster. “Og jeg ville vært søppel til sammenligning og de ville være sånn, og det var veldig pinlig for meg. Det har skjedd et par ganger.”

Karakteren hans, Jamie Tartt, er langt fra søppel. På showet var han god nok til å spille for Manchester City og et sentralt medlem av Lassos lag.

Dunster hadde ennå ikke blitt informert om hva Tartts spillervurdering var i spillet, men var villig til å spekulere.

“Jeg tror Jamie er 25. Han har ennå ikke hatt landskamp for England, så han er ikke på det nivået, men han er også en hot-shot spiss. Hør her, Harry Kane har spilt for England. Det er vanskelig å være en engelsk spiss fordi Harry Kane alltid er i form “, sa Dunster. “Så det er nok derfor [Tartt] har ikke vært som på toppen, toppen, toppen av spillet sitt, har ikke gitt mulighetene. Men han var i City – en virkelig, virkelig lovende spiller. Så med alle disse tingene i tankene, regner jeg med at han er — jeg kommer til å si totalt 84.”

Det viser seg at Dunsters logikk stemte med skaperne av spillet. En talsperson for EA Sports FIFA bekreftet senere at Tartt fikk en totalvurdering på 84, noe som setter ham et poeng bak Leicester Citys Jamie Vardy og Chelseas Pierre-Emerick Aubameyang.

FIFA 23 slippes 30. september.Kilde