Shadow

Retrofølelse og et nikk til 1992


Litt senere enn opprinnelig planlagt har England avslørt de splitter nye hjemme- og bortedraktene de skal ha på seg ved verdensmesterskapet i 2022.

Tradisjonen tro er hjemmeskjorten til Three Lions hovedsakelig hvit, men har en uvanlig blokk med kontrastfarger rett under kragen, noe som allerede har opprørt tradisjonalister.

Ved å bruke en kombinasjon av blå nyanser som fremkaller minner fra retro England-sett fra tidlig til midten av 1990-tallet, brukes den buede sømmen til Nike-malen 2022-23 for å lage et stort avrundet panel over skuldrene.

– Stream på ESPN+: LaLiga, Bundesliga, MLS, mer (USA)

De mørke- og lyseblå fargene gjentas på mansjettene på ermene, som har enkle bånd av de to nyansene – begge kan også bli funnet som pryder trimmen som brukes til de medfølgende shortsene og sokkene.

Ann øyeblikkelig treffer blant de nostalgiske fansen som fortsatt foretrekker designestetikken fra tidlig på 1990-tallet, retrostilen til det nye bortedraktet er enda mer akutt med nesten alle designelementer som er løftet fra den elskede Umbro bortestripen fra 1992 — fra dypet rosa-rød farge til den umiddelbart gjenkjennelige knappe-opp, nedfellbare kragen.

Toppen og merkene er faktisk ikke gjengitt i standard hvitt, men i lyseblått, som også fungerer som et nikk til Umbros tredje drakt fra begynnelsen av 1990-tallet – spesielt den tidløse 1990 World Cup alternativskjorten. Det er fortsatt generelt sett på som et av de kjekkeste ensemblene noensinne båret av Three Lions til tross for den hjerteskjærende måten turneringen deres tok en brå slutt på mot Vest-Tyskland på straffer i semifinalen.

Ingen tvil om at Gareth Southgate vil håpe at en lignende skjebne ikke venter på hans side i Qatar.Kilde